social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Τελετή λήξης της ποδοσφαιρικής χρονιάς για την Ελπίδα Αγίων Αναργύρων!

Τελετή λήξης της ποδοσφαιρικής χρονιάς για την Ελπίδα Αγίων Αναργύρων!

Με απόλυτη επιτυχία και σε άκρως εορταστικό κλίμα, πραγματοποιήθηκε η τελετή λήξης της ποδοσφαιρικής χρονιάς για την Ελπίδα Αγίων Αναργύρων, μια επιτυχημένη χρονιά για όλα τα τμήματα και σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες!

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, όλοι οι αθλητές του συλλόγου, από το τμήμα Κ-6 έως το αντρικό, πήραν το μετάλλιο τους για την φετινή τους προσπάθεια, ενώ διεξήχθησαν ψυχοκινητικά παιχνίδια και φιλικές αναμετρήσεις μεταξύ των τμημάτων της ακαδημίας. Ειδική βράβευση έγινε από την πρόεδρο της ομάδας κυρία Ιουλία Πάσχου προς τον Δήμαρχο της πόλης, κύριο Σταύρο Τσίρμπα, ενώ τιμήθηκαν για την πολυετή τους προσφορά οι πρώην πρόεδροι της ομάδας, Γιώργος Τσέλιος και Χρήστος Μπόγδανος.

Ο δήμαρχος Αγίων Αναργύρων – Καματερού κύριος Σταύρος Τσίρμπας, ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Πολιτισμού κύριος Ηλίας Αποστόλου, ο αντιδήμαρχος πολιτικής προστασίας κύριος Δημήτρης Βαβλαδέλης, ο αντιδήμαρχος οικονομικών κύριος Δημήτρης Ζαλακούδης, ο αντιδήμαρχος τεχνικών συνεργείων κύριος Σπύρος Κοτσίνης, η αντιδήμαρχος διοικητικών υπηρεσιών κυρία Κατερίνα Μανταφούνη, ο αντιδήμαρχος παιδείας κύριος Ευάγγελος Στάθης, ο Αντιδήμαρχος Ευρωπαϊκών προγραμμάτων κύριος Μιχάλης Τσελέκας, η αντιδήμαρχος ανακύκλωσης κυρία Αγγελική Καΐση και ο ειδικός σύμβουλος του δημάρχου κύριος Γκατζέλης Γιώργος, εκπροσώπησαν την δημοτική αρχή στην εκδήλωση.

Παράλληλα την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο αντιπρόεδρος της ΕΠΣΑ κύριος Άγγελος Νικόπουλος, ο ταμίας της ΕΠΣΑ κύριος Ξυπνητός Ιωσήφ, ο σύμβουλος του Υπουργού Υγείας και υποψήφιος βουλευτής κύριος Μπάμπης Καραθάνος, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Περιστερίου κύριος Βασίλης Λώλος, η υποψήφια βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ κυρία Ελένη Παύλου και η πρόεδρος της ομάδας των Φοινικαίων κυρία Μαρία Γιώτη.

Η διοίκηση της Ελπίδας Αγίων Αναργύρων εύχεται σε όλους τους αθλητές, τους γονείς και τους φίλους του συλλόγου καλό καλοκαίρι! Ραντεβού τη νέα ποδοσφαιρική χρονια!


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35