social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ίωνες Αλίμου: Επίσημη η πρόσληψη του Αντώνη Σκουμπουρδή

Ίωνες Αλίμου: Επίσημη η πρόσληψη του Αντώνη Σκουμπουρδή

Προπονητής των Ιωνων Αλίμου και με τη βούλα ο Αντώνης Σκουμπουρδής όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος πριν από λίγο.

Το δελτίο τύπου

Πιστή στο όραμα και στο πλάνο που αφορά την αξιοποίηση των ταλαντούχων ποδοσφαιριστών που προέρχονται από τα αναπτυξιακά τμήματα του συλλόγου, η ομάδα μας προχώρησε στην πρόσληψη ενός φιλόδοξου προπονητή που έχει κοινή φιλοσοφία.

Οι Ίωνες Αλίμου ανακοινώνουν την πρόσληψη του Αντώνη Σκουμπουρδή στη θέση του προπονητή της ανδρικής ομάδας.

Μετά από διεξοδική συζήτηση που έγινε με τον πρόεδρο, Παύλο Ευγενίδη και τον τεχνικό μας διευθυντή, Γιώργο Αμανατίδη αποφασίστηκε ότι η συγκεκριμένη επιλογή κρίνεται ως η πλέον κατάλληλη για τη θέση του προπονητή της ανδρικής μας ομάδας.

Όσον αφορά το νέος μας τεχνικό διαθέτει μεγάλη εμπειρία καθώς έχει εργαστεί στις αναπτυξιακές ηλικίες με μεγάλη επιτυχία σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες, με αποκορύφωμα το 2018-2019 όπου ως προπονητής στο τμήμα της Κ18 της Τερψιθέας πανηγύρισε την κατάκτηση του πρωταθλήματος στο γκρουπ των ισχυρών της ΕΠΣΑ

Σε ανδρικό τμήμα εργάστηκε τις περιόδους 2020-2022 για λογαριασμό του ΑΟ Τερψιθέας, ενώ διετέλεσε και τεχνικός διευθυντής της ακαδημίας της από το 2020 μέχρι και πριν από μερικές εβδομάδες.

Πέρυσι προσέφερε τις υπηρεσίες του ως βοηθός προπονητή στην ανδρική ομάδα του Απόλλωνα Σμύρνης στο πλευρό του καταξιωμένου τεχνικού Γιάννη Τάτση, αποκομίζοντας σημαντικές εμπειρίες.

Το όραμα μας, οι κοινές μας ιδίες και οι υψηλοί στόχοι θα αποτελέσουν τα στοιχεία εκείνα που θα δημιουργήσουν μια εξαιρετική συνεργασία και είμαστε βέβαιοι γι' αυτό.

Καλωσορίζουμε τον Αντώνη Σκουμπουρδή και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35