social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Χαλάνδρι: «Θωράκισε» τα γκολπόστ με Δασκαλάκη

Χαλάνδρι: «Θωράκισε» τα γκολπόστ με Δασκαλάκη

Τις υπηρεσίες του στο Χαλάνδρι, με τη μορφή δανεισμού από την Κηφισιά, θα προσφέρει τη νέα σεζόν ο νεαρός γκολκίπερ Στράτος Δασκαλάκης.

Ο 20χρονος τερματοφύλακας προέρχεται από μία σεζόν στο Πρωτάθλημα της Super League K20, ενώ έχει πέρασμα και από τις ακαδημίες του ΠΑΣ Γιάννινα. Η ενημέρωση των πράσινων, στην οποία υπάρχει και πλήρης αναφορά στα πρώτα του βήματα, αναφέρει:

«Η ΑΕ Χαλανδρίου ανακοινώνει την απόκτηση με τη μορφή δανεισμού από την ΠΑΕ ΚΗΦΙΣΙΑ του επαγγελματία τερματοφύλακα ΣΤΡΑΤΟΥ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ.

Ο 20χρονος (ύψους 1.91μ) τερματοφύλακας θα υπερασπίσει φέτος την εστία της ομάδας ανεβάζοντας πολύ τον πήχυ στη θέση αυτή. Ο Στράτος ξεκίνησε από τις Ακαδημίες του Μίλωνα, συνέχισε στον ΠΑΣ Αθηνών, στο ελληνικό παράρτημα της Valencia & στη συνέχεια μεταπήδησε στις Ακαδημίες του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ, όπου πρωταγωνίστησε στο πρωτάθλημα της Super League 1 με τις ομάδες Κ17 και Κ19. Ακολούθησε η μεταγραφή του στην ΠΑΕ Κηφισιά με την οποία αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Super League 2 με την Κ20 η οποία τερμάτισε 2η. Πέρσι έκανε το μεγάλο βήμα στην καριέρα του καθότι προήχθη στη αντρική ομάδα της ΚΗΦΙΣΙΑΣ με την οποία κατέκτησε το πρωτάθλημα στην SL2 και την άνοδο στην SL1.

Καλωσορίζουμε τον Στράτο στην οικογένεια της ΑΕ Χαλανδρίου

Η διοίκηση της ΑΕ Χαλανδρίου αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει τον Πρόεδρο και τη διοίκηση της ΠΑΕ ΚΗΦΙΣΙΑ για τον δανεισμό του παίκτη & την γενική συνεργασία μέχρι τώρα».

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35