social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ενισχύθηκε με Μπεχράκη η Θύελλα Αγ. Δημητρίου

Ενισχύθηκε με Μπεχράκη η Θύελλα Αγ. Δημητρίου

Εξαιρετική επιλογή για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής πραγματοποίησε η Θύελλα Αγ. Δημητρίου, κινούμενη στη λογική και φιλοσοφία της εμπιστοσύνησης σε νεαρούς ποδοσφαιριστές.

Υπό τις οδηγίες του Βαγγέλη Γιαννόπουλου προπονείται και αγωνίζεται, πλέον, ο Παναγιώτης Μπεχράκης, ο οποίος αποτελεί δημιούργημα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου του Πανιωνίου. Μάλιστα, στο τέλος της περασμένης σεζόν βρέθηκε να προπονείται με την πρώτη ομάδα, υπό την καθοδήγηση του Περικλή Παπαπαναγή, αγωνιζόμενος μάλιστα και σε ορισμένα φιλικά παιχνίδια. Ο 18χρονος μέσος ήταν, επίσης, από τους κομβικούς της ομάδας Κ18 των κυανέρυθρων, που έφτασε στον τελικό του Πρωταθλήματος ΕΠΣΑ. Η ενημέρωση της Θύελλας αναφέρει:

«Η ομάδα μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Παναγιώτη Μπεχράκη. Ο Μπεχράκης είναι μέσος και έχει περάσει από όλα τα τμήματα υποδομής του Πανιωνίου. Την προηγούμενη σεζόν αγωνίστηκε στους ερασιτέχνες του Πανιωνίου, φτάνοντας στον τελικό του πρωταθλήματος Κ18 της ΕΠΣΑ. Γεννημένος το 2005, ο Παναγιώτης αποτελεί έναν ακόμα νέο ποδοσφαιριστή, από τους πολλούς που έχει η ομάδα μας, η οποία συνεχίζει να υλοποιεί το πλάνο της με μικρούς. Ο εν λόγω ποδοσφαιριστής έχει τεθεί στη διάθεση του Βαγγέλη Γιαννοπουλου, στη προετοιμασία.

'Παναγιώτη καλώς ήρθες στην οικογένεια της Θύελλας. Σου ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες'.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35