social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Καλά δείγματα ο ΑΟ Περιστερίου, φιλική «τεσσάρα» στα Μελίσσια (1-4)

Καλά δείγματα ο ΑΟ Περιστερίου, φιλική «τεσσάρα» στα Μελίσσια (1-4)

Θετική παρουσία και αρκετή διάθεση είχε ο ΑΟ Περιστερίου στο γήπεδο των Μελισσίων σήμερα (23/8) το απόγευμα.

Σε παιχνίδι που αποτελεί προσομοίωση αθηναϊκής μάχης για το πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣΑ, οι «ροσονέρι» επικράτησαν με 4-1 του ΑΟ Μελισσίων, σε ένα ματς ωστόσο του οποίου το ημίχρονο ολοκληρώθηκε στο ισόπαλο 1-1. Οι Περιστεριώτες έβγαλαν πράγματα από εκείνα που δουλεύουν στις προπονήσεις ικανοποιώντας τον προπονητή τους, Σ. Σάσσαλο, ενώ και οι πράσινοι ήταν άκρως ανταγωνιστικοί μέχρι το χρονικό σημείο που έγιναν οι αλλαγές και περιορίστηκε η ομοιογένεια.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 25' με σουτ του Κωτσοβού (0-1), με τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν δέκα λεπτά αργότερα με σουτ του Λημνιού (1-1). Στο 55' ο Δημητρίου σημείωσε ένα ανεπανάληπτο γκολ με φοβερό σουτ στο «Γ» από μακρινή απόσταση (1-2), ενώ στο 60' ο Μιχάλης πέτυχε το 1-3 με πλασέ μετά από κάθετη πάσα του Κεφαλά. Στο 70' ο Κεφαλάς, που «έλαμψε» με την παρουσία του, μετατράπηκε σε σκόρερ και με ωραίο πλασέ αξιοποίησε κάθετη πάσα του Ερέκι για το τελικό 1-4.

ΑΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ (Γιάννης Μαγγίνας): Καυκιάς, Γλογοβίτης, Κρητικός, Παναγόπουλος, Ζαμάνης, Μαράνος, Γαλανόπουλος, Τσοπανάκος, Τσιάμης, Κολονέρος, Λημνιός

Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι Αποστόλου, Βελής, Κουλουριώτης, Καλαντζής, Κοβός, Παπαχρήστος, Κοτσίρης, Παπακωνσταντίνου, υπό δοκιμή, Κοσιώρης, Ζιώγας

ΑΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Σάκης Σάσσαλος): Ξυδιάς (65' Κουσίδης), Δρουγουνάκης (46' Μαζμανίδης), Χαραλαμπόπουλος, Κύβελος (75' Ζένελι), Μπούζας, Θεοδωρόπουλος (46' Δημητρίου), Μιχάλης (75' Κατίογλου), Κωτσοβός, Γεωργακόπουλος (46' Βαγγέλης), Ερέκι (65' Παππάς), Κεφαλάς.

 

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35