social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Άνετα η Νέα Ιωνία, 2-0 τον Απόλλωνα Αθηνών/Δάφνη

Άνετα η Νέα Ιωνία, 2-0 τον Απόλλωνα Αθηνών/Δάφνη

Σε καλό δρόμο δείχνει πως βρίσκεται η Νέα Ιωνία όσον αφορά στην προετοιμασία της για το νέο Πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣΑ.

Η ομάδα της προσφυγικής πόλης κυριάρχησε στο φιλικό παιχνίδι με τον Απόλλωνα Αθηνών/Δάφνη και έφτασε σε άνετη νίκη με σκορ 2-0, έχοντας ευκαιρίες για μεγαλύτερο αποτέλεσμα. Σκόρερ και των δύο γκολ ήταν ο Μακρής. Αρχικά βρήκε... δίχτυα στο 30' με πλασέ μετά από παράλληλη πάσα του Φερναντίνιο (1-0) και εν συνεχεία «κλείδωσε» τη νίκη στο 70' με φανταστικό διαγώνιο σουτ από θέση εκτός περιοχής. Μέχρι την ανάπαυλα ο Αποστόλου είχε δύο δοκάρια, πρώτα με κεφαλιά και ακολούθως με σουτ, χάνοντας τη δυνατότητα να εδραιώσει εκεί το προβάδισμα των γηπεδούχων.

ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ (Γαληνός Νικολαΐδης): Λευκόπουλος, Τζαμάι, Χατζηγεωργίου, Αλέμης, Μπάστας, Κωνσταντίνου, Φερναντίνιο, Σουλελές, Μακρής, Αποστόλου, Αντωνόπουλος

Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι Δ. Ραφτόπουλος, Β. Ραφτόπουλος, Χετεμάι, Ντυρμίσι, Ταβάρες, Σταθόπουλος, Δούμουρας, Πετράς, Παπουτσής, Χριστοδουλίδης

ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΘΗΝΩΝ/ΔΑΦΝΗ (Μάρκος Μαυρομάτης): Εφραιμίδης, Ξένος, Γκράβαρης, Ασημακόπουλος, Χασκής, Βλαχονικολέας, Τριανταφυλλίδης, Δημητρόπουλος, Πετανάι, Χρήστου, Ρισβάνι.

Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι Αμπεντινάι, Νίκας, Βασιλείου, Κανελλόπουλος, Χάσκα, Βενέτης, Δράκος, Λυκούδης, Νιβιάν.

 


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35