social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Βλάχος: Τα πάντα κρίθηκαν στις λεπτομέρειες

Βλάχος: Τα πάντα κρίθηκαν στις λεπτομέρειες

Η ολοκλήρωση των μπαράζ στη Β' ΕΠΣΑ βρήκε τον Απόλλωνα Χαλανδρίου να «αγγίζει» τον στόχο της ανόδου, αλλά να μην τον πετυχαίνει.

Η ισοβαθμία με τον Άγιο Δημήτριο στους 7 βαθμούς δεν ήταν ευνοϊκή για τους κυανόλευκους, οι οποίοι ωστόσο είχαν πολλά να μάθουν μέσα από αυτή τη διαδικασία, όπως υπογραμμίζει στο Soccerlive o Χρήστος Βλάχος. Ο νεαρός προπονητής διαπιστώνει, μάλιστα, πως τα πάντα κρίθηκαν στις λεπτομέρειες και τονίζει πως στο κομμάτι που σχετίζεται με το αγωνιστικό μέρος θα δοθεί έμφαση στη δουλειά, προκειμένου να υπάρξει η βελτίωση.

«Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την προσπάθεια που έκαναν οι παίκτες μου και πολύ περήφανος για αυτή. Τα μπαράζ ήταν μία διαδικασία πολύ δύσκολη και απαιτητική, στην οποία τα πάντα κρίθηκαν στις λεπτομέρειες. Σε ό,τι έχει να κάνει με τις εξωαγωνιστικές λεπτομέρειες, δεν θα μπορούσαμε κι ούτε θα θέλαμε να κάνουμε κάτι. Οσον αφορά, όμως, τις αγωνιστικές, είναι κάποια κομμάτια που πρέπει να κοιτάξουμε ώστε του χρόνου να γίνουμε καλύτεροι και σίγουρα σοφότεροι, αν θέλουμε η ομάδα να πρωταγωνιστήσει» επισήμανε στο ξεκίνημά του και συμπλήρωσε: «Αυτό που μας έλειψε αγωνιστικά ήταν το καθαρό μυαλό στο τελευταίο μισό του γηπέδου. Εκεί, είτε η τελική πάσα είτε κάποια σουτ που πήραμε με βιαστικές προϋποθέσεις, δεν μας επέτρεψαν να ολοκληρώσουμε καλύτερα τις επιθέσεις μας».

Στον επίλογό του, ο Χρ. Βλάχος απένειμε τα εύσημα στους... δικαιούχους: «Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την προσπάθεια που έκαναν. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια και στον Φοίνικα τόσο για τη φιλοξενία που παρείχε σε όλες τις ομάδες, όσο και για το ήθος που εξέπεμψε. Τέλος, συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες που ανέβηκαν κατηγορία και τους εύχομαι να έχουν καλή πορεία στην Α' Κατηγορία».

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35