social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Γαζής: Όμιλος με δύο φαβορί και πολλές καλές ομάδες

Γαζής: Όμιλος με δύο φαβορί και πολλές καλές ομάδες

Τη δική του άποψη σχετικά με τον διαχωρισμό των δύο ομίλων της Α' ΕΠΣΑ και την εικόνα που παρουσιάζει ο 2ος όμιλος στον οποίο θα βρεθεί η δική του ομάδα, διατύπωσε στο Soccerlive ο Γιάννης Γαζής.

Ο προπονητής του Άγιαξ Ταύρου έκανε λόγο για δύο φαβορί και πολλές καλές ομάδες, σημειώνοντας πως το πρωτάθλημα θα έχει έντονο ενδιαφέρον και οι διαφορές θα είναι μικρές.

«Είναι ένας ανταγωνιστικός όμιλος, ο οποίος θεωρώ πως έχει πολλές καλές ομάδες. Κατά τη γνώμη μου, η Διάνα Ηλιούπολης και η Νέα Ιωνία είναι τα φαβορί για την πρώτη θέση, όμως υπάρχουν κι άλλες πολύ καλές ομάδες, όπως είναι τα Σούρμενα, η Αγία Ελεούσα και η Δάφνη Π. Φαλήρου που μου αρέσει πολύ. Δεν θέλω να αδικήσω κάποιον που δεν θα αναφέρω, νομίζω ότι ο όμιλος έχει κι άλλες καλές ομάδες» σημείωσε ο νεαρός τεχνικός και πρόσθεσε: «Περιμένω να γίνει ένα πρωτάθλημα με πολύ ενδιαφέρον, στο οποίο οι διαφορές θα είναι μικρές μεταξύ των ομάδων. Από την πλευρά μας, θα διεκδικούμε σε κάθε παιχνίδι τη νίκη και θα δούμε στην πορεία τι μπορούμε να πετύχουμε. Ολα θα φανούν στο γήπεδο. Σεβόμαστε όλες τις ομάδες, όμως δεν έχουμε να φοβηθούμε κανέναν».

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35