social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Άλλη... κλάση η Αναγέννηση Πετρούπολης, 1-2 την Δόξα Γκύζη στην Αλεπότρυπα

Άλλη... κλάση η Αναγέννηση Πετρούπολης, 1-2 την Δόξα Γκύζη στην Αλεπότρυπα

Πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση η Αναγέννηση Πετρούπολης επικράτησε στο γήπεδο της Αλεπότρυπας με 1-2 της Δόξας Γκύζης που ακόμη... ψάχνεται αγωνιστικά λόγω του γηπεδικού προβλήματος που αντιμετωπίζει.

Στο 27' ο Παναγιωτόπουλος με κεφαλιά μετά από κόρνερ του Τσαγκάρη έκανε το 0-1.

Η αντίδραση των παικτών του Βαγγέλη Ραμούνδου ήταν άμεση αφού στο 33' με τον ίδιο τρόπο ο Μαργαρίτης μετά από ασθενή απόκρουση του Παππά έκανε το 1-1.

Στο 57' ο Τσιργιώτης πέτυχε το 1-2 με πλασέ μετά από όμορφη κάθετη πάσα του Μήτκα, με τους φιλοξενούμενους να έχουν ευκαιρία να πετύχουν περισσότερα τέρματα και να κλειδώσουν τη νίκη όμως το 1-2 έμεινε μέχρι τέλους.

Διαιτητής ήταν ο Ψαρίδης με βοηθούς τους Αγγελάκη και Μπαζακούλα.

ΔΟΞΑ ΓΚΥΖΗ (Βαγγέλης Ραμούνδος) Τουλουμτζής, Οικονόμου (84' Γαβριήλ), Καρίκι (88' Δανοχρήστος), Σπυροπάλι, Καρατζούλης, Βεργής, Ανοσίκε, Μπουρολιάς (84' Σταμάτης), Μήτσουλας, (84' Κόκκαλης) Μαργαρίτης (60' Τσώνης), Κουρος

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ (Αγγελος Πασχαλίδης) Παππάς, Κουμεντάκος, Παπαχρήστος (60' Ανδριτσόπουλος), Μαρκοτσάι Α., Γλααρης, Κωνσταντοπουλος, Τσαγκαρης (86' Καφούρος), Τσιργιώτης, Παναγιωτόπουλος, Μήτκας, Ζευγούλας (75' Θαναηλίδης).


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35