social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Με ανατροπή η Ελευθερούπολη, 3-1 τον Κολωνό

Με ανατροπή η Ελευθερούπολη, 3-1 τον Κολωνό

Στο τελευταίο δεκάλεπτο κρίθηκε το παιχνίδι που έγινε στο δημοτικό στάδιο Ν. Ιωνίας ανάμεσα στην Ελευθερούπολη και τον Κολωνό, με τους γηπεδούχους να σκοράρουν σε αυτό το διάστημα δύο φορές και να φτάνουν στη νίκη-πρόκριση με 3-1!

Με αυτό τον τρόπο ολοκλήρωσαν την ανατροπή του σκορ, αφού οι φιλοξενούμενοι ήταν εκείνοι που είχαν προηγηθεί στο 38ο λεπτό, όταν ο Γκιόλας έκλεψε την μπάλα από τον γκολκίπερ Κολονέλο και με πλασέ προ κενής εστίας έκανε το 0-1. Η «απάντηση» των κιτρινόμαυρων ήρθε στο 50', όταν ο γκολκίπερ Αναγνωστόπουλος υπέπεσε σε «αχρείαστο» πέναλτι και ο Ψυλλάκης από την άσπρη βούλα έφερε το ματς στα ίσια (1-1). Σε ένα σημείο που έδειχνε πως οι δύο ομάδες θα οδηγούνταν στην παράταση, ο Παντελαίος επωφελήθηκε από ένα βολέ του τερματοφύλακα στο οποίο η ταχύτητα της μπάλας υποβοηθήθηκε από την ένταση του ανέμου και με «ξερό» σουτ σκόραρε για το 2-1 στο 81'! Στο 81ο λεπτό, σε μία εκτέλεση φάουλ από πλάγια θέση, ο Θανάση με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και «σφράγισε» το εισιτήριο της πρόκρισης για την ομάδα του.

Διαιτητές: Καρράς, Γεωργιτσόπουλος-Χατζηδάκης

ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗ (Γιώργος Τζώτζης): Κολονέλος, Στεφανής (62' Καρυπίδης), Παναγόπουλος (62' Σερδενές), Ψυλλάκης, Τραϊκόπουλος, Χαλκιαδάκης, Γκιτάκος (71' Ιακωβίδης), Λέκκας (81' Θανάση), Παντελαίος, Χούσος (81' Καντελμίδης), Παππάς

ΚΟΛΩΝΟΣ (Παναγιώτης Καλαϊτζίδης): Αναγνωστόπουλος, Παπαχριστοδούλου (84' Σωτηρίου), Ίμπρο, Καπελάκης, Λάμιας (73' Φίλης), Οντάτζης, Λίκα, Ράσα, Γκιόλας, Ρώσση (73' Χριστόπουλος), Σκεύης.

 


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35