social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Αλληλοκρατήθηκαν» Κορωνίδα και Ερμής Ηρακλείου (2-2)

«Αλληλοκρατήθηκαν» Κορωνίδα και Ερμής Ηρακλείου (2-2)

Ήθελαν και οι δύο τη νίκη, προκειμένου να πάρουν... ανάσες στον 3ο όμιλο της Β' ΕΠΣΑ, όμως στο τέλος η Κορωνίδα και ο Ερμής Ηρακλείου έμειναν στο «άβολο» 2-2.

Οι φιλοξενούμενοι ευτύχησαν να προηγηθούν στο 19ο λεπτό με πέναλτι του Παπαδόπουλου, όμως οι γηπεδούχοι, που ήταν ανώτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης, μπόρεσαν να φτάσουν στην ανατροπή. Στο 34' ο Κοτόβ ισοφάρισε με τον ίδιο τρόπο (1-1) και στο 68' ο Καραγιάννης με κεφαλιά σημείωσε το 2-1. Έξι λεπτά μετά (74') ο Ερμής ισοφάρισε με νέο πέναλτι από τον Παπαδόπουλο για το τελικό 2-2.

Διαιτητές: Τζίκας, Παπαδόπουλος-Καπετανάκης

ΚΟΡΩΝΙΔΑ (Πάρης Πάτσιος): Κωστάκης, Γιαννόγλου (46' Κονιτόπουλος), Κορρές (75' Σταμάτης), Σοαντζόγλου, Καράμπελας, Μαύρος, Κοτόβ (46' Ζελέλι), Μπρούμας (65' Μίκα), Ιακωβίδης, Παπαδάκης (69' Καραγιάννης), Παπαδέλης

ΕΡΜΗΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ (Γιώργος Λιάπης): Καλογερόπουλος, Δούφας (46' Γιαννίκος), Ουρούτσι, Ζομπαΐδης, Παππάς, Βιδάκης, Καραΐνδρος (89' Γεωργακόπουλος), Κολονιώτης (75' Γκατζιώρας), Χαλκιάς (62' Βασίλος), Παπαδόπουλος, Κακουλίδης (75' Τζούστας).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35