social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Το... express της Νέας Ιωνίας πέρασε θριαμβευτικά από τον Βύρωνα

Το... express της Νέας Ιωνίας πέρασε θριαμβευτικά από τον Βύρωνα

Τις άγριες... διαθέσεις της από την πρώτη κιόλας αγωνιστική έδειξε η Νέα Ιωνία που επικράτησε με 1-4 του Αθηναϊκού στην Εργάνη και μπήκε με το δεξί στη σεζόν.

Οι παίκτες του Γαλινού Νικολαϊδη ανταποκρίθηκαν πλήρως και κατάφεραν να πάρουν το πρώτο διπλό ενόψει της νέας σεζόν που θα είναι απαιτητική.

Στο 10' ο Τσαγιάννης έκανε το 0-1, με τον Λάιο στο 17' να έχει δοκάρι για τον Αθηναϊκό.

Στο 21 ο Σέχι ισοφάρισε σε 1-1, με τον Φερναντίνιο να δίνει το προβάδισμα στην προσφυγική ομάδα με σουτ μετά από ωραία ατομική ενεργεια.

Στο 79' οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι με τον Αποστόλου. Ο Ταβάρες εκτέλεσε την εσχάτη των ποινών με τον Ροβάτσο να αποκρούει αρχικά όμως στην επαναφορά ο έμπειρος άσος έκανε το 1-3. Το τελικό 1-4 έκανε ο Μακρής με πλασέ.

ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Μάκης Μπαλαγιάννης) Ροβάτσος, Ταρσαναλής, Ζάχος, Ντοβίνος, Τσάκος, Κατσαούνος, Μουρελάτος (86 Θανόπουλος), Κατσούλας (80 Μακρυγιαννάκης), Σέχι (86' Ρουσσάκης), Λάιος (67' Καβαλλάρης), Παλαντέσκου (67 Δούμτσης).

ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ (Γαλινος Νικολαϊδης) Λευκόπουλος, Ραυτόπουλος Δ. (83΄Τζαμάι), Μπάστας, Μαρούσης, Αλέμης (56 Σουλελές), Αντωνόπουλος (69' Μακρής), Φερναντίνιο, Κωνσταντίνου, Τσαγιάνννης (56' Χατζηγεωργίου), Αποστόλου, Ταβάρες (83' Σταθόπουλος).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35