social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Γρυπάρης και Σαπαλίδης λύτρωσαν τον Αστέρα Καισαριανής στο 88' (1-0 το Περιστέρι)

Γρυπάρης και Σαπαλίδης λύτρωσαν τον Αστέρα Καισαριανής στο 88' (1-0 το Περιστέρι)

Δύσκολη νίκη για τον Αστέρα Καισαριανής κόντρα στον ΑΟ Περιστερίου με 1-0 για την 2η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Α' ΕΠΣΑ, σε ένα παιχνίδι που ήρθε να επιβεβαιώσει για ακόμη μία φορά  το... ποδοσφαιρικό αυτονόητο, δηλαδή ότι τα φαβορί θα πρέπει να αποδείξουν στον αγωνιστικό χώρο την όποια υπεροχή τους απέναντι στους αντιπάλους τους. 

Η χρυσή αλλαγή του Γιώργου Τσαμόπουλου, ο Γρυπαρης, κέρδισε στο 88ο λεπτό το πέναλτι με το οποίο ο Σαπαλίδης πέτυχε το μοναδικό τέρμα του αγώνα και χάρισε τη δεύτερη νίκη σε ισάριθμες αγωνιστικές στους Καισαριανιώτες.

Οι Περιστεριώτες αποδείχθηκαν ωστόσο σκληρό καρύδι, παρότι έπαιζαν από το 41' με δέκα παίκτες λόγω της αποβολής του Κωτσοβού με δεύτερη κίτρινη. Για μία ώρα αγώνα οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή, χωρίς όμως να καταφέρνουν να δημιουργήσουν πολλές ευκαιρίες απέναντι σε μία ομάδα που αμυνόταν σθεναρά και σωστά. Στο τελευταίο ημίωρο ο Αστέρας ενέτεινε την πίεσή του και ευτύχησε να φτάσει στη λύτρωση δύο λεπτά πριν τη συμπλήρωση του ενενηντάλεπτου, με τον Σαπαλίδη να σκοράρει από την άσπρη βούλα και να δίνει το έναυσμα για τους πανηγυρισμούς.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο 71' ο Ψαραδέλης πήγε να βάλει εκπληκτικό γκολ, όμως το «ψαλιδάκι» που επιχείρησε κατέληξε στο δοκάρι.

 

Διαιτητές: Νικολαου, Μπακογιάννης-Βαμβακάς

ΑΣΤΕΡΑΣ (Γιώργος Τσαμόπουλος): Μιχελής, Χασιώτης (64' Σμυρνακης),Μαχαιρας (85' Γρυπάρης), Λεβέντης, Μαραγκουδακης, Γεραγωτελλης, Σταμουλης (90' Τζελη), Ραχιμ (64' Ρεντζης), Ζελο (64 Ψαραδέλης), Σαπαλιδης, Παληγεωργος.

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ (Σάκης Σάσσαλος) Ξυδιάς, Μαζμανιδης, Χαραλαμπόπουλος (90' Διονυσόπουλος), Μπουζας, Κύβελος, Κωτσοβος, Δρουγουνάκης (46' Ερέκι), Ζαφειρατος, Μπεργκοβιτς (64' Μιχαλης), Κεφαλας (46' Βαγγέλης), Γεωργακοπουλος.


Σχετικά άρθρα

Πρόκριση με ανατροπή μέσα στον Βύρωνα για τη Νέα Ιωνία

Σέρτζιο Σέχου ανακοίνωσε η Αγία Ελεούσα

Ελεύθερος ο Κασάπης από τον ΓΣ Καισαριανής

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35