social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

A' ΕΠΣΑ-1ος όμιλος: Δύσκολες αποστολές για τους πρωτοπόρους

A' ΕΠΣΑ-1ος όμιλος: Δύσκολες αποστολές για τους πρωτοπόρους

Είναι οι δύο ομάδες που μετά τις πρώτες δύο αγωνιστικές μετρούν ισάριθμες νίκες, με συνέπεια να «συγκατοικούν» στην κορυφή.

Ο νεοσύστατος Αστέρας Καισαριανής και ο νεοφώτιστος Κένταυρος Βριλησσίων φιλοδοξούν να συνεχίσουν αναλόγως, αν και το έργο τους στη σημερινή (23/9) αγωνιστική δεν φαντάζει εύκολο. Η ομάδα του Γιώργου Τσαμόπουλου φιλοξενείται από τη νεανική Θύελλα που θέλει να σημειώσει ένα μεγάλο αποτέλεσμα και να επιστρέψει στις επιτυχίες. Από την άλλη, εκείνη του Κώστα Ρούπτσου αντιμετωπίζει στο γήπεδο Αλίμου Α' τους Τράχωνες, σε ένα από τα παιχνίδια που ξεχωρίζουν για τον βαθμό δυσκολίας τους.

Ο Ήφαιστος Περιστερίου, με νέο προπονητή τον Γιώργο Καρατζά, αναζητά την πρώτη του νίκη, όμως το ίδιο ισχύει και για τον Άγιο Θωμά που τον φιλοξενεί, ενώ ο Χολαργός περιμένει τον Άγιο Δημήτριο σε άλλο πολύ ενδιαφέρον ματς της σημερινής μέρας.

Μεταξύ των αυριανών αγώνων ξεχωρίζει το ματς του ΑΟ Περιστερίου με τον ΠΑΟ Ρουφ, την ώρα που ο Ολυμπιακός Λιοσίων θα αγωνίζεται κόντρα στην Αθηναΐδα και ο Ατρόμητος Μεταμόρφωσης απέναντι στον ουραγό Άρη Καλαμακίου. Το πρόγραμμα θα έχει ανοίξει από το πρωί με την αναμέτρηση του Απόλλωνα Αθηνών/Δάφνη με τον Πανερυθραϊκό. Αναλυτικά, το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής: 


a1.jpg


Σχετικά άρθρα

Θέμα soccerlive: Τέλος ο Τζιόλας από τον Άτταλο Νέας Φιλαδέλφειας

ΑΕ Χολαργού: Νέος προπονητής ο Βασίλης Παπαδόπουλος

Με ανατροπή και πάθος η Χρυσούπολη, 2-1 τον ΓΣ Αργυρούπολης

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35