social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Διπλό» στο Γουδή η Λυκόβρυση, 2-0 τον Πανιώνιο Καισαριανής

«Διπλό» στο Γουδή η Λυκόβρυση, 2-0 τον Πανιώνιο Καισαριανής

Τη νίκη πήρε σήμερα (1/10) το πρωί στο γήπεδο Γουδή η Λυκόβρυση και πέτυχε το «δύο στα δύο» στο Πρωτάθλημα της Β' ΕΠΣΑ στον 1ο όμιλο.

Η ομάδα του Κ. Ιωάννου σημείωσε δύο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο και επικράτησε με 2-0 του Πανιώνιου Καισαριανής, που δεν μπόρεσε να αντιδράσει και να επιστρέψει στο ματς.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 53ο λεπτό με τον Ν. Απέργη ο οποίος έκλεψε την μπάλα και πλάσαρε εύστοχα τον Χρυσαναστάση (0-1), ενώ στο 75' ο Καβαλάρης διαμόρφωσε το τελικό 0-2 με πλασέ από θέση εκτός περιοχής.

Διαιτητές: Γουρέλης, Τσαγκάρης-Τριανταφύλλου

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΑΙΣ. (Αντώνης Κουφογιαννάκης): Χρυσαναστάσης (74' Σκουφής), Βουτζαλής (66' Μοχαμέτι), Μελιγός (66' Καλλής), Απέργης (46' Οικονομόπουλος), Αϊβάζης, Διονυσόπουλος, Περιμένης (78' Μπαρμπαλιάς), Τσακλάνος, Ντόκος, Χατζηστεφάνου, Κατωπόδης

ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ (Κώστας Ιωάννου): Α. Κορρές, Μιγκάκης, Γαλακτίδης, Σουλιώτης, Γ. Απέργης, Καβαλάρης (78' Π. Κορρές), Σχίζας (78' Μπεζάνης), Τασιούδης, Δουληγέρης (65' Κορδάτζης), Πετράκης (14' λ.τρ. Ν. Απέργης), Χρυσογονίδης (65' Παπαχρήστος).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35