social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Κυνικά» η Διάνα, 3-0 την αποδυναμωμένη Πεύκη / Παραίτηση Μ. Ραφαηλίδη

«Κυνικά» η Διάνα, 3-0 την αποδυναμωμένη Πεύκη / Παραίτηση Μ. Ραφαηλίδη

Παρά την κούραση από τα 120 λεπτά στο Περιστέρι (4/10) κόντρα στον τοπικό Όμιλο για την 3η φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΑ, η Διάνα έδειξε χαρακτήρα και ποιότητα για να επικρατήσει με 3-0 της αποδυναμωμένης Πεύκης στο «Ηλιούπολης Β’».

Αγωνία για τον Σωτήρη Παπαντζίμα που αποχώρησε με βαρύ διάστρεμμα στο 35’, ενοχλήσεις και αλλαγή στο 22’ ο Ανδρέας Παπαδόπουλος που «λύγισε» από την κόπωση, όμως… χαμόγελα (και) για την ισοπαλία της Νέας Ιωνίας στο Παλαιό Φάληρο που τους φέρνει μαζί στη 2η θέση με 11 βαθμούς, στο -2 από τα προπορευόμενα Σούρμενα (13β). Στον αντίποδα, η Πεύκη «βουλιάζει» με μόλις 2 βαθμούς (15η θέση) σε 5 αγώνες, όμως τα βασικά θέματα είναι η αποχώρηση του Μάκη Ραφαηλίδη από την τεχνική ηγεσία και η εύρεση παικτών, ώστε να υπάρχουν λύσεις και ευοίωνο μέλλον στον 2ο όμιλο.

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ

Πριν από την έναρξη του αγώνα, ο Αλέκος Μπαρδάκης έδωσε μια ανθοδέσμη στον Δημήτρη Μπακογιάννη, ο οποίος τίμησε τα «κυανέρυθρα» της Διάνας για 4,5 χρόνια και σήμερα (7/10) γύρισε ως αντίπαλος και μάλιστα, ως αρχηγός της Πεύκης. Ομως, ο αγώνας τελείωσε άδοξα για τον έμπειρο κεντρικό αμυντικό, καθώς υπάρχουν φόβοι για θλάση που υπέστη στο 85’ και άφησε την ομάδα του με 10 παίκτες και τον περιβραχιόνιο σε έναν άλλον «παλιό γνώριμο» της Διάνα, τον Αλέξη Μπουραζά.

Στο κομμάτι της αναμέτρησης, δεν καταγράφηκαν πολλές φάσεις. Στο 9’ ο Αφουξενίδης σταμάτησε τον Ζώη και στο 25’ ο Φάρος έγραψε το 1-0 με ωραία ενέργεια και πλασέ στον «ουρανό» των διχτυών. Στο 31’ η σέντρα-σουτ του Κοτσίρη κατέληξε στο δοκάρι του Μάρκου, ενώ οι Νίκολι και Φάρος είχαν από μια ακόμα καλή στιγμή με αμαρκάριστες κεφαλιές έπειτα από σέντρες του Γεωργιάδη. Στο 47’ ο Μάρκου μπλόκαρε τη κεφαλιά του Ρεσούλι.

Στο 67’ πραγματοποιήθηκε το 2-0 με πάσα του Φάρου προς τα δεξιά, παραλήπτης ο Καζάκος και άψογη εκτέλεση στην απέναντι γωνία, «καθαρίζοντας» το τρίποντο. Στο 78’ άλλαξαν οι ρόλοι, ο Καζάκος είδε την κίνηση του Φάρου και εκείνος πέρασε και τον Αφουξενίδη για να πλασάρει σε κενή εστία, πετυχαίνοντας το τελικό 3-0, αφού στο 84’ ο Καζάκος δεν βρήκε στόχο με ωραίο σουτ.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Θώμογλου Γ., Νάτσιος Β. - Παπαηλίας Γ.

ΔΙΑΝΑ ΗΛ. (Γιάννης Κουσάνας): Μάρκου, Παπαδόπουλος (22’ λ.τρ. Ποντικάκος), Παπαντζίμας (35’ λ.τρ. Πανίδης), Νίκολι, Κατσιάνης, Μπαρδάκης, Καζάκος, Κωνσταντινίδης (80’ Κουσάνας Ηλ.), Ζώης (80’ Ευθυμίου), Φάρος, Γεωργιάδης (80’ Κουτσογκίλας Π.)

ΠΕΥΚΗ (Μάκης Ραφαηλίδης): Αφουξενίδης, Σταφούκα, Παπαδόπουλος (37’ λ.τρ. Μαρκούσης), Μπακογιάννης, Τσότρας, Ρεσούλι (73’ λ.τρ. Λεβεριάδης), Μάρκου, Μπουραζάς, Σκόπης (68’ Βότσης), Βασίλης, Κοτσίρης.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35