social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Παπαρούνης: Θέλουμε νίκη για τον κόσμο και να κάνουμε καλύτερες γιορτές

Παπαρούνης: Θέλουμε νίκη για τον κόσμο και να κάνουμε καλύτερες γιορτές

Χαρακτήρα παραδοσιακού αθηναϊκού ντέρμπι έχει η αναμέτρηση που θα γίνει αύριο (16/12) στο δημοτικό στάδιο Ιλίου για τη 15η αγωνιστική, στον 1ο όμιλο του Πρωταθλήματος της Α' ΕΠΣΑ.

Ο Ολυμπιακός Λιοσίων θα υποδεχθεί τον Χολαργό, σε ένα παιχνίδι στο οποίο οι ερυθρόλευκοι θέλουν τη νίκη για να δώσουν χαρά στους φιλάθλους τους, αλλά και να φτιάξουν ακόμη περισσότερο το... κλίμα ενόψει Χριστουγέννων. Ενδεικτικό είναι το σχόλιο του Νίκου Παπαρούνη, στην τηλεφωνική επικοινωνία που είχε το Soccerlive μαζί του.

«Παίζουμε με μία παραδοσιακή δύναμη της κατηγορίας. Είναι ένα παιχνίδι πριν τις γιορτές, αλλά και κομβικό για τις θέσεις που μπορεί να βλέπει καλύτερα η ομάδα στη συνέχεια του Πρωταθλήματος. Θέλουμε να έρθει κόσμος στο γήπεδο και να ευχαριστηθεί τον αγώνα. Από την πλευρά μας, θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας και θέλουμε να χαρίσουμε στον κόσμο μία νίκη και να κάνουμε καλύτερες γιορτές» σχολίασε ο έμπειρος προπονητής και πρόσθεσε: «Είμαστε χαρούμενοι αυτή την εβδομάδα, γιατί στην κακή μας μέρα καταφέραμε να πάρουμε έναν βαθμό στη Μεταμόρφωση. Επίσης, έχουμε κάποιες σημαντικές επιστροφές, επανέρχονται οι Τσουκαλάς και Τσάτσα, οπότε θα έχουμε και περισσότερες λύσεις».

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35