social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Χτίζει» σερί η Δόξα Βύρωνος, 1-0 το Παλαιό Φάληρο

«Χτίζει» σερί η Δόξα Βύρωνος, 1-0 το Παλαιό Φάληρο

Στην «ανηφόρα» που είχε μπροστά της στο ξεκίνημα του Πρωταθλήματος η Δόξα Βύρωνος πηγαίνει με... πρώτη!

Αφού πρώτα άνοιξε λογαριασμό με την ισοπαλία στην Ηλιούπολη απέναντι στη Διάνα, η ιστορική ομάδα μετράει πλέον τρεις συνεχόμενες νίκες και «σκαρφαλώνει» θέσεις στην κατάταξη του 2ου ομίλου στην Α' ΕΠΣΑ. Σήμερα (14/10) υποδέχθηκε στο γήπεδο της Εργάνης το Παλαιό Φάληρο, του οποίου επικράτησε με 1-0 χάρη σε γκολ που πέτυχε στο 63ο λεπτό ο Τσινάρης με κεφαλιά έπειτα από θαυμάσια σέντρα του Καλαμάρη. Οι φιλοξενούμενοι άργησαν να μπουν στο παιχνίδι, όμως όταν το έκαναν έφτασαν κοντά στην ισοφάριση. Πλέον χαρακτηριστική είναι η φάση που καταγράφηκε στο 93ο λεπτό, όταν ο Φεντόροβ έπιασε διαγώνιο σουτ από θέση μέσα στην περιοχή, η μπάλα φάνηκε να βρίσκει και σε ένα πόδι αμυνομένου για να καταλήξει στο δεξί κάθετο δοκάρι της εστίας του Τζίνα. Στην επαναφορά ο Βάιας δεν μπόρεσε να την στείλει την μπάλα στα δίχτυα, με τους κυανόλευκους να απομακρύνουν εν συνεχεία τον κίνδυνο.

Κατά τα άλλα, το παιχνίδι που έγινε μπροστά σε περίπου 400 θεατές ήταν νευρικό, είχε αρκετά λάθη, με τη Δόξα να διατηρεί στη μεγαλύτερη διάρκειά του την υπεροχή, να έχει τις καλύτερες στιγμές και το Π. Φάληρο να πολιορκεί την εστία της στο τελευταίο δεκάλεπτο.

Διαιτητές: Χριστοδούλου, Λιαμπότης-Κάρνης

ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΟΣ (Λουκάς Ρόπας): Τζίνας, Τζάρτζαλος, Χιώτης, Ρόπας, Βακερλής, Χαλβατζής, Τσινάρης (75' Κύλογλου), Καλαβρός (68' Τσαουρδάς), Πλούμης, Ρίζος, Καλαμάρης

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ (Βαγγέλης Γαλάνης): Καβακλής, Παπαδήμας (46' Μπούρσαλης), Καβαλλάρης, Αφράτης, Λένγκα, Μπένα (60' Βάιας), Αναστασόπουλος (82' Φεντόροβ), Ποζίδης (46' Σύλλας), Μαυρέλης (46' Μακρυγιάννης), Καναβέτας, Σαραντόπουλος.

 


Σχετικά άρθρα

Πανίδης: Η κάθε απώλεια δεν συμφέρει κανέναν (vid)

Κουσάνας: Αυτό που μου άρεσε περισσότερο ήταν η αμυντική μας λειτουργία (vid)

Νικολαϊδης: Γι αυτό απάντησα θετικά στο Καματερό

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35