social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ταράζει τα... νερά με Αγοραστό ο ΓΣ Καισαριανής

Ταράζει τα... νερά με Αγοραστό ο ΓΣ Καισαριανής

Δημιουργία ανταγωνιστικής ομάδας που θα έχει ως στόχο την απόδοση ελκυστικού ποδοσφαίρου δείχνουν διατεθειμένοι να δημιουργήσουν οι άνθρωποι του ΓΣ Καισαριανής

.Αυτό αποτυπώνεται από την πρώτη μεταγραφική κίνηση της ομάδας που είναι από το πρώτο... ράφι. Όλα αυτά δείχνουν ότι η επιστροφή του ΓΣ Καισαριανής στην Α' ΕΠΣΑ μετά από 11 χρόνια δείχνει να είναι θεαματική αφού ο Γιάννης Αγοραστός αποτελεί το πρώτο μεγάλο μεταγραφικό χτύπημα.

Πρόκειται για μια ηχηρή κίνηση που δείχνει ότι οι διαθέσεις της διοίκησης και οι στόχοι είναι υψηλοί.

Κάτω από άκρα μυστικότητα και με συντονισμένες προσπάθειες, η διοίκηση των Αντωνίου-Κικιδάκη κατάφερε να εντάξει στις επιλογές του Μαρίνου Πολυμέρη μια σπουδαία μονάδα που αναμένεται να ανεβάσει το επίπεδο της αμυντικής γραμμής του συλλόγου.

Μιλάμε ασφαλώς για τον αρχηγό του Άτταλου Νέας Φιλαδέλφειας που πέρυσι ήταν ο πύργος στην αμυντική γραμμή της ομάδας ξεχωρίζοντας με την απόδοση του.

Ο Αγοραστός πέρυσι έχασε μόλις ένα παιχνίδι δείχνοντας ότι αποτελούσε βασική επιλογή για το σχήμα των Φιλαδελφιωτών.

Το σημαντικό είναι ότι έχει κάνει πρωταθλητισμό σε όλες τις ομάδες που έχει αγωνιστεί αφού έχει κατακτήσει πρωτάθλημα και Κύπελλο Κυκλάδων με τον Πανθηραϊκό, άνοδο με τον ΓΣ Ηλιούπολης ενώ είχε με την ίδια ομάδα πρωταγωνιστικό ρόλο και στην Γ' Εθνική αποτελώντας βασικό μέλος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ποδοσφαιριστής βρέθηκε στο στόχαστρο αρκετών ομάδων τόσο από την Α' ΕΠΣΑ όσο και από την Γ' Εθνική, ωστόσο η προσέγγιση, η φερεγγυότητα και το όνομα... που έχει χτίσει τα τελευταία χρόνια ο ΓΣ Καισαριανής έπεισαν τον ικανότατο άσο. 

Το δελτίο τύπου

Ο ΓΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΉΣ, με μεγάλη χαρά ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον αμυντικό Γιάννη Αγοραστό .
Ο Γιάννης γεννήθηκε στις 26/10/1994 και αγωνίζεται στη θέση του κεντρικού αμυντικού . Την προηγούμενη σεζόν αγωνίστηκε στην ομάδα του Αττάλου όπου ήταν και αρχηγός .
Παλαιότερα φόρεσε τη φανέλα και των ΑΟ Καλαμακίου ,Ηλιούπολης ,Ηλυσιακού ,Πανθηραικού και Τσικλητήρα Πύλου .
Η οικογένεια του ΓΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΉΣ εύχεται στον Γιάννη καλή σεζόν με υγεία και πολλές επιτυχίες!

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35