social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Υπέροχη η Κορωνίδα, 4-2 τον Παπάγο!

Υπέροχη η Κορωνίδα, 4-2 τον Παπάγο!

Πολύ καλά δείγματα γραφής παρουσίασε και σήμερα (21/10) η Κορωνίδα, πετυχαίνοντας άλλη μία μεγάλη νίκη, που ήταν η δεύτερη στο φετινό Πρωτάθλημα της Β' ΕΠΣΑ.

Η ομάδα του Π. Πάτσιου επιβλήθηκε με 4-2 του Παπάγου στο δημοτικό στάδιο Γαλατσίου και ανέβηκε «σκαλοπάτια» στην κατάταξη του 3ου ομίλου. Στο 34ο λεπτό ο Καραγιαννάκης αξιοποίησε ασίστ του Τσελέντη και με σουτ έκανε το 1-0, ενώ στο 47' ο Κουτσουβέλης, πάλι από ασίστ του Τσελέντη, σημείωσε με πλασέ το 2-0. Στο 52' ήρθε η μείωση του σκορ μετά από αυτογκόλ του Μαύρου σε σέντρα του Κουλούρη (2-1), όμως στο 84' ο Αναστασιάδης με σουτ σε αντεπίθεση πέτυχε το 3-1. Στο 89' ο Ρηγόπουλος «σημάδεψε» δοκάρι με εκτέλεση πέναλτι, με τους κυανόλευκους να μπαίνουν τελικά ξανά στο παιχνίδι στο 92' με κεφαλιά του Μεσίνι (3-2). Ωστόσο, σε μία γρήγορη αντεπίθεση στο 94' ο Αναστασιάδης σκόραρε πάλι με σουτ και διαμόρφωσε το τελικό 4-2!

Διαιτητές: Μπαλογιάννης, Αγγελάκης-Μαμουνής

ΚΟΡΩΝΙΔΑ (Πάρης Πάτσιος): Ιωαννίδης, Γιαννόγλου (50' Ντόγια), Κορρές, Καράμπελας, Σοατζόγλου, Μαύρος, Σκέμπι (57' Αναστασιάδης), Κουτσουβέλης, Τσίγκας (57' Γεωργιτζόγλου), Καραγιαννάκης (76' Μούκα), Τσελέντης

ΠΑΠΑΓΟΣ (Γιάννης Ντόκος): Λάγιος, Πλούμης (46' Ρηγόπουλος), Μπάμι (72' Νούτσος), Μεσίνι, Καραβοκύρης, Κασβίκης, Μπράτσος, Φατούρος, Κωστόπουλος, Δρυμωνίτης (64' Παπαναστασίου), Κουλούρης.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35