social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Το Χαλάνδρι λύγισε στην παράταση (2-1) την σκληροτράχηλη Λαύρα

Το Χαλάνδρι λύγισε στην παράταση (2-1) την σκληροτράχηλη Λαύρα

Η διαφορά κατηγορίας και δυναμικότητας ανάμεσα στο Χαλάνδρι και τη Λαύρα, στην αναμέτρησή τους για την τέταρτη φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΑ, κλειδώθηκαν στα... αποδυτήρια!

Στον αγωνιστικό χώρο βγήκαν δύο ομάδες που φάνηκαν περίπου ισάξιες, με τους φιλοξενούμενους να δείχνουν μεγάλη αυταπάρνηση για την πρόκριση και τους γηπεδούχους να παίρνουν το εισιτήριο στην παράταση και, μάλιστα, πέντε λεπτά πριν την ολοκλήρωσή της! Οι πράσινοι επικράτησαν τελικά με σκορ 2-1 έπειτα από ένα παιχνίδι 120 λεπτών που πρόσφερε γκολ, δοκάρια, αμφισβητούμενες φάσεις, σασπένς και μία απόφαση του διαιτητή που συζητήθηκε σε πολλά «πηγαδάκια» μετά το τριπλό σφύριγμά του.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με υπεροχή των γηπεδούχων, οι οποίοι όμως δεν μπορούσαν να διασπάσουν τη συμπαγή αμυντική γραμμή του αντιπάλου τους. Η πρώτη αξιόλογη στιγμή που καταγράφηκε ήταν μία φάση στο 28ο λεπτό, στην οποία οι άνθρωποι της Λαύρας ζήτησαν πέναλτι σε προσπάθεια του Κοκοβίδη, όπου η μπάλα φάνηκε να σταματάει σε χέρι αμυνομένου. Στην εξέλιξη της φάσης χάθηκε ευκαιρία για τους «βυσσινί», που ανησύχησαν στο 36', όταν ο Πρίφτι βρέθηκε απέναντι στον αντίπαλο γκολκίπερ αλλά δεν μπόρεσε να τον νικήσει. Στο 43' οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα, όταν ο Κατσιούλης εκτέλεσε κόρνερ και ο Μπράχος με ωραία, γυριστή κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου η Λαύρα έφτασε κοντά στην ισοφάριση, όμως η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι από το σουτ που επιχείρησε ο Κοκοβίδης.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου το Χαλάνδρι είχε μία με δύο περιπτώσεις στις οποίες θα μπορούσε να «κλειδώσει» την πρόκριση. Από την άλλη, η ομάδα της Αργυρούπολης, παρότι βρισκόταν πίσω στο σκορ, δεν έπαψε να πιστεύει στην ανατροπή και ανταμείφθηκε στο 75' όταν ο Μαυρόπουλος βρέθηκε μέσα στην αντίπαλη περιοχή και με αριστερό σουτ νίκησε τον Δασκαλάκη για το 1-1! Μέχρι την ολοκλήρωση του ενενηντάλεπτου δεν υπήρξε κάποια διαφοροποίηση, με τις δύο ομάδες να οδηγούνται στην ημίωρη παράταση. Εκεί, ήταν η Λαύρα που είχε πρώτη τη μεγάλη ευκαιρία για να πάρει «κεφάλι» στο σκορ, όταν στο 112' η μπάλα έσκασε στο έδαφος και πέρασε πάνω από την εστία, μετά την κοντινή κεφαλιά του Πεχλιβανίδη!

lavra_panigiriko.jpg


Τέσσερα λεπτά αργότερα ήρθε το γκολ της λύτρωσης για τους γηπεδούχους: ο Πρίφτι πέρασε μαγική κάθετη πάσα τριάντα μέτρων για τον Χαραλάμπους και εκείνος με ψύχραιμο πλασέ νίκησε τον εξερχόμενο Ζέζα για το 2-1. Στα λεπτά που απέμεναν οι φιλοξενούμενοι ανέβηκαν μήπως και δημιουργήσουν κάποια φάση για την ισοφάριση, με συνέπεια οι πράσινοι να βρίσκουν χώρους για τρίτο γκολ. Σε μία από αυτές τις περιπτώσεις, στο 122', κέρδισαν πέναλτι σε μαρκάρισμα του Ζαρμακούπη, το οποίο ανέλαβε να εκτελέσει ο Ντζαβίδας. Ο άσος του Χαλανδρίου ήταν εύστοχος από την άσπρη βούλα, όμως ο διαιτητής Νικολάου δεν μέτρησε το γκολ επειδή ποδοσφαιριστής των γηπεδούχων είχε εισέλθει στην περιοχή πριν την εκτέλεση. Αντί, όμως, να διατάξει επανάληψη, έδωσε... έμμεσο, δίνοντας την κατοχή της μπάλας στους φιλοξενούμενους, με την απόφαση να προκαλεί ποικίλες συζητήσεις και σχόλια. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελιδάς μας, ο διαιτητής Νικολάου ζήτησε συγγνώμη από τους ανθρώπους της ΑΕ Χαλανδρίου μετά το τέλος του αγώνα.

Διαιτητές: Σ. Νικολάου, Λιαμπότης-Παπαηλίας

ΑΕ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ (Νίκος Τζώτζιος): Δασκαλάκης, Ολάνης, Γυφτάκης, Βλάμης (98' Ντζαβίδας), Τριανταφυλλίδης, Πεκίνι, Τζέμαρης (73' Κορωναίος), Μπράχος (46' Καφετζόπουλος), Λαζόπουλος (46' Κοντοές), Κατσιούλης (46' Χαραλάμπους), Κανελλόπουλος (34' λ.τρ. Πρίφτι)

ΛΑΥΡΑ ΑΡΓ. (Γιάννης Χατζηράπτης): Ζέζας, Φωτουλάκης (64' Μαυρόπουλος), Μυλωνίδης (80' Ζαρίκος), Τσάπαρης, Αλεξίου, Αγγελακόπουλος (115' Λικσκεντάι), Ζαρμακούπης, Καρκάνης, Κοκοβίδης (64' Τσαλίκης), Ηλιόπουλος (46' Γκόρι), Πολυμερόπουλος (64' Πεχλιβανίδης).

 


Σχετικά άρθρα

Ο Διαγόρας Αιγάλεω γιόρτασε την άνοδο του!

Κουλούρης: Στο τέλος θα πετύχουμε το στόχο μας

Έπιασε κορυφή η Λαύρα Αργυρούπολης, 1-0 τον Βύρωνα!

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35