social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ρόπας: Πρέπει να πάρουμε οπωσδήποτε βαθμούς!

Ρόπας: Πρέπει να πάρουμε οπωσδήποτε βαθμούς!

Στη σημασία του αυριανού (11/11) αγώνα με τον Απόλλωνα Χαλανδρίου στάθηκε ο Λουκάς Ρόπας, στην τηλεφωνική επικοινωνία που είχε το Soccerlive μαζί του.

Ο προπονητής της Δόξας Βύρωνος τόνισε πως η ομάδα του πρέπει οπωσδήποτε να πάρει θετικό αποτέλεσμα, διότι απέναντί της θα έχει έναν αντίπαλο με κοινούς στόχους, που δείχνει να βρίσκεται σε ανοδική τροχιά.

«Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι γιατί η ομάδα του Απόλλωνα προέρχεται από νίκη και λογικό είναι να αρχίζει να πιστεύει σε καλύτερες βαθμολογικές θέσεις. Εμείς προερχόμαστε από ένα ατυχές αποτέλεσμα και πρέπει οπωσδήποτε να πάρουμε βαθμούς για να μείνει η διαφορά με τον αντίπαλο όπως έχει. Θεωρώ ότι είμαστε σε καλή κατάσταση, έχουμε αρχίσει να αποκτούμε ρυθμό, όμως έχουμε και πρόβλημα το οποίο πρέπει να λύσουμε» σημείωσε ο έμπειρος τεχνικός.

Απόντες για την ιστορική ομάδα θα είναι ο αριστεροπόδαρος ακραίος αμυντικός Αντώνης Χιώτης, ο οποίος αποβλήθηκε στη Νέα Ιωνία και τιμωρήθηκε με τέσσερις αγωνιστικές, ενώ εκτός δράσης από την αρχή της περιόδου είναι ο επίσης αριστεροπόδαρος ακραίος αμυντικός Χρήστος Βουτάς.

 


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35