social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Διπλό» με ανατροπή ο Φοίνικας Περιστερίου, 2-1 την Κοψαχείλα

«Διπλό» με ανατροπή ο Φοίνικας Περιστερίου, 2-1 την Κοψαχείλα

Σε... ανοιχτή γραμμή με την κορυφή παραμένει ο Φοίνικας Περιστερίου στον 1ο όμιλο της Β' ΕΠΣΑ, αποδεικνύοντας για άλλη μία εβδομάδα πως... γνωρίζει από μεγάλες νίκες!

Παρότι βρέθηκε να κυνηγάει στο σκορ στο γήπεδο «Σ. Αγγελόπουλος», η ομάδα του Γ. Μαχειμάρη βρήκε τα αποθέματα να κάνει την ανατροπή και να πάρει τη νίκη με 2-1 απέναντι στην Κοψαχείλα για την 9η αγωνιστική. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 20ο λεπτό με πλασέ του Ελ Γκαζάρ (1-0), με τον Χαλικιά να «απαντάει» στο 35', ισοφαρίζοντας σε 1-1 με κοντινό πλασέ. Στο δεύτερο μέρος ο Φοίνικας βρήκε γκολ νίκης στο 68' με πλασέ του Λαγού (1-2).

Διαιτητές: Αλάμπεης, Αργυριάδης-Γαλάνης

ΚΟΨΑΧΕΙΛΑ (Λευτέρης Αλεξάκης): Παπαδόπουλος, Δόγκας, Μαύρος, Κωστής, Μπαξεβανίδης, Ελ Γκαζάρ, Δ. Βεϊζάι, Φωτόπουλος (72' Φύτρος), Δεμερτζής (52' Καφεντζής), Φ. Βεϊζάι (29' λ.τρ. Σενεβιράτνε), Ζαφείρης

ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΠΕΡΙΣΤ. (Γιώργος Μαχειμάρης): Πετράκης, Διονυσόπουλος, Νίτσογλου (69' Ηλιόπουλος), Καπελάκης, Αναγνωστόπουλος, Γιαταγανάκης, Οκσίσογλου, Καρακασίδης (82' Μπόζας), Χαλικιάς (59' Μαρκαντωνάτος), Λαγός, Αθανασάκης (82' Καραλής).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35