social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Δυσαρέσκεια στον Άγιαξ Ταύρου - «Αμφιβάλλουμε αν πρόκειται για ανθρώπινα λάθη»

Δυσαρέσκεια στον Άγιαξ Ταύρου - «Αμφιβάλλουμε αν πρόκειται για ανθρώπινα λάθη»

Την έντονη δυσαρέσκειά τους για μία σειρά από αποφάσεις των βοηθών διαιτητή στο παιχνίδι με τα Σούρμενα εξέφρασαν επισήμως οι άνθρωποι του Άγιαξ Ταύρου.

Οι ερυθρόλευκοι κάνουν λόγο για περιπτώσεις οφσάιντ που υποδείχθηκαν εις βάρος της ομάδας τους και επρόκειτο για λανθασμένες αποφάσεις, όπως υποστηρίζουν, ενώ αναρωτιούνται αν πρόκειται απλώς για ανθρώπινα λάθη. Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

«Μετά τα δύο καταφανέστατα πέναλτι με το Χαλάνδρι αποφασίσαμε να μην προβούμε σε κάποια ανακοίνωση διότι σκεφτήκαμε ότι υπάρχει και το ανθρώπινο λάθος μέσα στο παιχνίδι. Μετά όμως και από το χθεσινό παιχνίδι με τα Σούρμενα όπου οι δύο επόπτες καθόρισαν το αποτέλεσμα με 3 οφσάιντ του β βοηθού. και 1 οφσάιντ του α βοηθου που ο παίκτης μας Βλασερός Δημήτρης καλυπτοταν μόνο δύο μέτρα από τον αμυντικό της αντίπαλης ομάδας, σκεφτόμαστε εάν αυτά τα λάθη είναι ανθρώπινα και εάν πρέπει να συνεχίσουμε να ασχολούμαστε με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, όταν κάποιοι Κύριοι έρχονται να κάνουν τη μεσημεριανή τους βόλτα χωρίς κανένα κόστος».

 


Σχετικά άρθρα

Στο.., άσφαιρο 0-0 έμειναν Λυκόβρυση και Περιστέρι

Ολοκληρώθηκαν τα εργομετρικά της Β’ ομάδας & της Κ17 στο κέντρο Life-Ergo

Εντυπωσιακοί οι Τράχωνες στο πρώτο φιλικό με τον Άρη Βουλας (5-0)

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35