social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Α' ΕΠΣΑ-1ος όμιλος: Υποχρεωμένη να παίξει για τη νίκη...

Α' ΕΠΣΑ-1ος όμιλος: Υποχρεωμένη να παίξει για τη νίκη...

Υπό άλλες συνθήκες στο παιχνίδι στο «Γ. Καμάρας» με τον Απόλλωνα Αθηνών/Δάφνη το ενδεχόμενο ισόπαλου αποτελέσματος δεν θα ήταν... αρνητική εξέλιξη για τη Θύελλα.

Στην παρούσα φάση, όμως, και με τον τρόπο που έχουν διαμορφωθεί τα πράγματα στον 1ο όμιλο, η ομάδα του Αγ. Δημητρίου είναι υποχρεωμένη να παίξει σήμερα για τη νίκη, προκειμένου να πλησιάσει πάλι τις θέσεις που προσφέρουν σωτηρία. Την ίδια ώρα, με τον ίδιο ακριβώς σκοπό θα παρατάσσεται στον αγωνιστικό χώρο και ο Πανερυθραϊκός, υποδεχόμενος τον ΑΟ Περιστερίου.

Όσον αφορά στις πρώτες θέσεις, ο πρωτοπόρος Αστέρας Καισαριανής αντιμετωπίζει τον ανεβασμένο Ατρόμητο Μεταμόρφωσης, ενώ ο Κένταυρος Βριλήσσίων υποδέχεται τον Χολαργό σε γειτονικό ντέρμπι με ιδιαίτερο αγωνιστικό ενδιαφέρον.

Παραδοσιακό αθηναϊκό ντέρμπι είναι αυτό του Αγίου Δημητρίου με τον Ολυμπιακό Λιοσίων, όπως και εκείνο του ΠΑΟ Ρουφ με τους Τράχωνες, ο φορμαρισμένος Άρης Καλαμακίου υποδέχεται τον ουραγό Άγιο Θωμά, ενώ αύριο (4/2) ο Ήφαιστος Περιστερίου θα αντιμετωπίσει την Αθηναΐδα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 20ης αγωνιστικής:

a1.png


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35