social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ετοιμάζονται για Φοίνικα στον Αστέρα Εξαρχείων

Ετοιμάζονται για Φοίνικα στον Αστέρα Εξαρχείων

Στην προσεχή αγωνιστική υποχρέωση της ομάδας τους έχουν στρέψει το βλέμμα τους στον Αστέρα Εξαρχείων, μετά την επάνοδο στις νίκες κόντρα στον ΑΟΝΦ Άτταλο (0-1).

Η ομάδα της «Πλατείας» θα υποδεχθεί τον Φοίνικα Περιστερίου, με το σχετικό δελτίο Τύπου να αναφέρει ότι ο αντίπαλος είναι «ένα αγαπητό σωματείο», αλλά και «το πρώτο φαβορί για την άνοδο». Διαβάστε παρακάτω τη σχετική ενημέρωση:

«Μετά από 3 ήττες ο Αστέρας Εξαρχείων νίκησε εκτός έδρας τον Άτταλο με 1-0 και έδωσαν αρκετα μυνήματα για το μέλλον. Ευχαριστούμε τον Άτταλο για την φιλοξενία και ευχόμαστε στην ομάδα να ξανά βρει σύντομα το δρόμο της, η ομάδα αποτελείται από πολλούς ικανούς παίκτες και τουλάχιστον στον β' γύρο έχουν δυναμώσει αρκετά. Τους ευχόμαστε ειλικρινά ό,τι καλύτερο. Τώρα για τον επόμενο αντίπαλο η προετοιμασία ξεκίνησε την Τρίτη και λογικά εκτός απροόπτου η ομάδα θα παραταχθει κατά 90% πλήρης, αφού ο Κ. Σταθόπουλος παραμένει τραυματίας. Ο Φοίνικας Περιστερίου είναι ένα αγαπητό σωματείο με πολλους φίλους και η ομάδα αυτή θεωρείται το 1ο φαβορί για την άνοδο. Όσοι φίλοι της ομάδας τους επιθυμούν να έρθουν να δουν τον αγώνα είναι προσκεκλημένοι μας και θα τους ανταποδώσουμε την φιλοξενία όπως πάντα».

 


Σχετικά άρθρα

Παπάγος - Ερμής Ειρήνη Ηρακλείου 3-0 [highights]

Εμβόλιμη αγωνιστική στις 16/2 για τον 1ο και 2ο όμιλο της Α' ΕΠΣΑ

Αντωνίου: Στόχος του Ατρόμητου Μεταμόρφωσης να παγιωθεί στην Α' ΕΠΣΑ (vid)

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35