social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Με ανατροπή η Δάφνη Παλαιού Φαλήρου επέστρεψε στις νίκες, 2-1 τους Αγίους Αναργύρους

Με ανατροπή η Δάφνη Παλαιού Φαλήρου επέστρεψε στις νίκες, 2-1 τους Αγίους Αναργύρους

Νίκη ανάσα για την Δάφην Παλαιού Φαλήρου που επικράτησε με 2-1 των Αγιων Αναργύρων και έφτασε αισίως τους 28 βαθμούς και την 9η θέση.

Μετά από δυο ήττες η ομάδα του Γιάννη Ντάκουρη επέστρεψε στις επιτυχίες, γεγονός που το είχε μεγάλη ανάγκη στην προσπάθεια που κάνει για να τελειώνει με την παραμονή. Από την άλλη οι Άγιοι Ανάργυροι παρέμειναν σε δύσκολη θέση αφού με την ήττα αυτή έμειναν στους 22 βαθμούς και την 13η θέση.

Στο 5' ο Κωσταδήμας με σουτ έκανε το 0-1 για την Ένωση, όμως 1' πριν την συμπλήρωση των 45' ο Παπαδόπουλος με σουτ έκανε το 1-1. Στο 51' ο Λιόσης με πέναλτι έγραψε το τελικό 2-1.

Διαιτητής ήταν ο Κωσταγιάννης με βοηθούς τους Γεωργιτσόπουλο και Πρίντζιο.

ΔΑΦΝΗ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ (Γιάννης Ντάκουρης) Λάππας, Ιωαννίδης, Πάλλας, Ξύδης, Χριστόπουλος, Λιόσης, Βλαχάκης Εμ. (85' Γιαννούλης), Παπαδόπουλος (70' Λαγοπάτης), Τουφεξίδης (67' Μουρελάτος), Βλαχάκης Ι., Κωνσταντινιδης.

ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ (Δημήτρης Κοσμάς) Χανιώτης, Βυζανιάρης, Κεχρής, Γενίδογαν, Ντούμπερετ, Χαραλάμπου (65' Καραμηνάς), Ρουμελιώτης, Γεωργαμλής, Αγγελής (55' Κατσίβλεας), Χριστοδούλου (76 Σιαλμάς), Κωσταδήμας.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35