social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ανεβαίνει σταθερά ο Αστέρας Ζωγράφου, 1-0 στην Αργυρούπολη τον ΑΟΝΑ

Ανεβαίνει σταθερά ο Αστέρας Ζωγράφου, 1-0 στην Αργυρούπολη τον ΑΟΝΑ

Την τρίτη του νίκη στα τέσσερα παιχνίδια που έχει τον Μ. Ραφαηλίδη στον πάγκο του πέτυχε ο Αστέρας Ζωγράφου και έδωσε συνέχεια στην ανοδική του πορεία στον 1ο όμιλο της Α' ΕΠΣΑ.

Αυτή τη φορά οι κυανέρυθροι πέρασαν νικηφόρα από το δημοτικό στάδιο Αργυρούπολης, όπου για την 21η αγωνιστική επικράτησαν με 1-0 του τοπικού ΑΟΝΑ, που από την πλευρά του σε δύο εντός έδρας αγώνες πήρε μόλις έναν βαθμό.

Στο 15ο λεπτό σημειώθηκε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης και ήταν θαυμάσιο! Ο Καραμάνος πέρασε ωραία σέντρα και ο Μπλιώνας με διαγώνιο πλασέ στην κίνηση σκόραρε για το 0-1. Ακολούθως έγινε ένα παιχνίδι στο οποίο οι φιλοξενούμενοι είχαν ευκαιρίες για να εδραιώσουν το προβάδισμά τους, όμως και οι γηπεδούχοι είχαν τις δικές τους στιγμές για να φτάσουν στην ισοφάριση.

Διαιτητές: Αρβανίτης, Κρασώνης-Σερεβέτας

ΑΟΝ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ (Δημήτρης Μπουγάς): Κατράνας, Λαγανάς, Νταλλής (81' Καλφοδήμος), Δρακούλης, Μπιρτσάι, Ξηροκώστας (60' Φασούλας), Σίλλας (46' Νικολόπουλος), Μπαξεβάνης (69' Τριτσινιώτης), Μαρούντας, Ρούσσος, Μιχαηλίδης

ΑΣΤΕΡΑΣ ΖΩΓΡ. (Μάκης Ραφαηλίδης): Λαχανάς, Αθανασάκος (81' Ιωαννίδης), Στεργίου, Τούντας, Εξηντάρης, Καρακάσης, Μπλιώνας (66' Δρακάς), Τσιάκαλος, Τζίγκος (81' Μάντζαρης), Βραχίμη, Καραμάνος (55' Τηγανίτας).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35