social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Καθάρισαν» και με Κολωνό οι Λύκοι Χαϊδαρίου (2-0)

«Καθάρισαν» και με Κολωνό οι Λύκοι Χαϊδαρίου (2-0)

Έχουν πάρει... φόρα οι Λύκοι Χαϊδαρίου και δείχνουν αποφασισμένοι να μην σταματήσουν αν πρώτα δεν πετύχουν τον μεγάλο στόχο τους!

Η ομάδα του Ν. Μαρωνίτη πέτυχε την ένατη νίκη της σε δέκα παιχνίδια, αυτή τη φορά επικρατώντας με 2-0 του Κολωνού στο γήπεδο «Τ. Χαραλαμπίδης». Έτσι, θα διατηρηθεί στην κορυφή του 2ου ομίλου, ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων στα παιχνίδια του Τριφυλλιακού και της Κηπούπολης.

Μόλις στο 8ο λεπτό ο Περλέσι άνοιξε το σκορ με σουτ από θέση εκτός περιοχής (1-0) και στο 52' ο Παπαδάκης με κοντινό σουτ διαμόρφωσε το 2-0, που έμελλε να είναι το τελικό αποτέλεσμα. Από την πλευρά τους, οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να διεκδικήσουν πράγματα από το παιχνίδι, όμως οι Λύκοι έκλεισαν τους χώρους και διαφύλαξαν το «τρίποντο».

Διαιτητές: Κελεκίδης, Παντέλης-Νάτσιος

ΛΥΚΟΙ ΧΑΙΔ. (Νίκος Μαρωνίτης): Παρασκευόπουλος, Περιβολαράκης (82' Μπαγιαρτάκης), Λώλος, Τσατσαλίδης (82' Χατζηκωνσταντίνου), Ταρούσα, Αργυρίου, Παναγόπουλος, Γιαννόπουλος (46' λ.τρ. Χλωρός), Μπούσκος, Περλέσι (90' Μπόγκος), Παπαδάκης (90' Γκοτσούλιας)

ΚΟΛΩΝΟΣ (Αργύρης Παπακώστας): Ροκανάς, Μποντοζάκης (68' Καραλάκος), Ίμπρο, Χριστοφόρου (46' Μιράκα), Κολάνγκη, Τζωρτζάτος, Τοσούνι (74' Λάμιας), Ράσα, Λουφάκης, Σιδηρόπουλος (68' Σταυράτης), Τρικούλης (46' Ρότσι).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35