social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Πήραν» τη... ματσάρα τα Βριλήσσια, 3-2 τον Φοίνικα Περιστερίου!

«Πήραν» τη... ματσάρα τα Βριλήσσια, 3-2 τον Φοίνικα Περιστερίου!

Σε ένα πραγματικό ντέρμπι κορυφής, όπου σημειώθηκαν δύο ανατροπές στο σκορ και οι ανάλογες εναλλαγές συναισθημάτων, τα Βριλήσσια λύγισαν με 3-2 τον Φοίνικα Περιστερίου και μπήκαν αποφασιστικά στη μάχη της ανόδου στον 1ο όμιλο της Β' ΕΠΣΑ!

Η ομάδα του Γ. Χρυσάφη βρίσκεται, πλέον, μόλις στο -2 από την κορυφή, έχοντας πιάσει στη δεύτερη θέση και τον Χαραυγιακό που υπέστη ήττα στη Λυκόβρυση.

Το ματς ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τους φιλάθλους που το παρακολούθησαν, αφού μόλις στο 5ο λεπτό ο Λύκος έκανε το 1-0 με σουτ και τρία λεπτά μετά (8') ο Αθανασάκης ισοφάρισε με διαγώνιο σουτ (1-1). Με παρόμοιο τρόπο ο Αθανασάκης «χτύπησε» και στο 58', πετυχαίνοντας το 1-2 με διαγώνιο σουτ και προκαλώντας ψυχρολουσία στις τάξεις των γηπεδούχων. Ωστόσο, μόλις πέντε λεπτά αργότερα (63') ο Ματσαδές ισοφάρισε με κεφαλιά (2-2), βάζοντας το ματς ξανά στην αφετηρία του. Έκτοτε έγινε μία μεγάλη μάχη, την οποία κέρδισαν τα Βριλήσσια χάρη σε γκολ που πετυχε στο 86ο λεπτό ο Κόκκινος με σουτ «κεραυνό» από θέση εκτός περιοχής (3-2)!

Διαιτητές: Κατοίκος, Νιδριώτης-Μαραθωνίτης

ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ (Γιάννης Χρυσάφης): Τικταπανίδης, Λ. Πετόκου, Γεροντάκης (46' Μότσιος), Τσιούμας (46' Σταφυλάτος), Λύκος, Αραμπατζής, Κόκκινος, Δημητρέλος, Καλιαμπάκας (88' Κανέλλος), Ματσαδές, Κ. Πετόκου

ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΠΕΡΙΣΤ. (Γιώργος Μαχειμάρης): Αλεξόπουλος, Χαλικιάς, Νίτσογλου (70' Ηροδότου), Διονυσόπουλος, Αναγνωστόπουλος, Γιαταγανάκης, Οκσίσογλου, Κορδάς (85' Ηλιόπουλος), Μαρκαντωνάτος (70' Καλογρίδης), Λαγός, Αθανασάκης.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35