social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Αποφασιστικός ο Υμηττός, 4-2 με ανατροπή την Ελευθερούπολη!

Αποφασιστικός ο Υμηττός, 4-2 με ανατροπή την Ελευθερούπολη!

Άλλη μία σπουδαία εμφάνιση, από εκείνες που τον έχουν κάνει να απομακρυνθεί από τις χαμηλές θέσεις, πρόσθεσε στο ενεργητικό του ο Υμηττός και δικαιούται να ατενίζει τη συνέχεια με ακόμη περισσότερη αισιοδοξία.

Για την 21η αγωνιστική η ομάδα του Θ. Παύλοβιτς πήρε σπουδαία νίκη με 4-2 απέναντι στην Ελευθερούπολη, λυγίζοντας τον άξιο αντίπαλό της και μία σειρά από σοβαρά προβλήματα που αντιμετώπισε κατά τη διάρκεια του αγώνα! Οι «πορτοκαλί» δεν πτοήθηκαν από τους πολλούς τραυματισμούς τους και από το γεγονός ότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ στην ανάπαυλα, αλλά με παλικαρίσια εμφάνιση στο δεύτερο μέρος πέτυχαν μεγάλη ανατροπή και είδαν τους κόπους τους να ανταμείβονται!

Το σκορ άνοιξε στο 16ο λεπτό ο Καββαδίας με σουτ (1-0), όμως ο Γκιονάι ισοφάρισε με σουτ στο 25' (1-1) και ο Καρυπίδης με σουτ στο 42' σημείωσε το 1-2. Στο δεύτερο μέρος ο Υμηττός έπαιξε με περίσσιο πάθος και έφερε... τούμπα το ματς! Στο 52' ο Κουφογιάννης με σουτ από πλάγια θέση ισοφάρισε σε 2-2, για να αναλάβει δράση ο Καλούμενος, ο οποίος με δύο προσωπικά γκολ «σφράγισε» το «τρίποντο» για την ομάδα του. Στο 55' πέτυχε το 3-2 με κοντινό σουτ μετά από πάσα του Κορμπή και με παρόμοιο τρόπο στο 82', από πάσα ξανά του Κορμπή, διαμόρφωσε το τελικό 4-2!

Διαιτητές: Τσολακίδης, Γεωργιτσόπουλος-Γεωργίου

ΥΜΗΤΤΟΣ (Θανάσης Παύλοβιτς): Βογιατζής, Βούτας, Ε. Παπαζαφείρης, Μοροσάνου (46' λ.τρ. Καλούμενος), Κίλιας (52' λ.τρ. Διακονής), Κακούρης, Ασράμ (46' Κορμπής (85' λ.τρ. Ουκάι)), Α. Παπαζαφείρης, Καββαδίας, Τσιρίκος (46' Πετρόπουλος), Κουφογιάννης

ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗ (Παναγιώτης Μαρκόπουλος): Κολονέλος, Καρυπίδης, Παναγόπουλος (58' Ψυλλάκης), Χαλκιαδάκης, Σωτηρίου, Λέκκας, Γκιτάκος, Μεσάκου (58' Χούσος), Παντελαίος, Σερδενές (71' Γεωργίου), Γκιονάι (67' Παπακοσμάς).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35