social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Τσίμπησε» βαθμό ο Αστέρας Εξαρχείων στην Τερψιθέα (2-2)

«Τσίμπησε» βαθμό ο Αστέρας Εξαρχείων στην Τερψιθέα (2-2)

Βρέθηκε... φάτσα με την ήττα ο Αστέρας Εξαρχείων στο γήπεδο Τερψιθέας, όμως με γκολ στις καθυστερήσεις απέσπασε το ισόπαλο 2-2 απέναντι στην Τερψιθέα που έχασε την ευκαιρία να «πιάσει» τον ΑΟΝ Αργυρούπολης στη 14η θέση της κατάταξης στον 1ο όμιλο της Β' ΕΠΣΑ.

Η ομάδα της Πλατείας πήρε πολύτιμο βαθμό, ενώ οι γηπεδούχοι έμειναν με πολλά παράπονα από τη διαιτησία.

Οι κυανόλευκοι προηγήθηκαν στο 13ο λεπτό με σουτ εκτός περιοχής από τον Α. Θερτσάι, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε ολιγωρία στην άμυνα μετά από εκτέλεση κόρνερ (1-0). Στο 28' ήρθε η ισοφάριση με σουτ του Μότσκα από το ύψος της περιοχής (1-1) και αφού πρώτα οι γηπεδούχοι έχασαν μεγάλες ευκαιρίες να διευρύνουν το προβάδισμά τους. Στο 42' ο Κολτσίδας έκανε επέλαση από τη δεξιά πτέρυγα, γύρισε παράλληλα και ο Πορταλιός με πλασέ σημείωσε το 2-1 που ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Terpsithea-orkos-me-astera.jpg

Στο δεύτερο ημίχρονο η Τερψιθέα διαχειρίστηκε το παιχνίδι, είχε ευκαιρίες, κυρίως με τον Τσαβαλιά, για να «κλειδώσει» το «τρίποντο», όμως δεν το έκανε και στο τέλος το... πλήρωσε! Στη μοναδική του επίσκεψη στην περιοχή της Τερψιθέας σε αυτό το διάστημα, ο Αστέρας κέρδισε φάουλ στο 95ο λεπτό, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Μότσκα, για να διαμορφωθεί έτσι το τελικό 2-2!

Διαιτητές: Μαχαίρας, Νικολάου-Ισσά

ΤΕΡΨΙΘΕΑ (Ανδρέας Μηλιάς): Γκιουλής, Κολτσίδας, Τσιρόπουλος, Κοντονάσιος, Ρήγας, Μήτσιος, Μ. Θερτσάι (78' Γραμματικόπουλος), Α. Θερτσάι, Πορταλιός, Τσαβαλιάς (88' Ταμποτέλης), Τριάντης (70' Λύσανδρος)

ΑΣΤΕΡΑΣ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ (Τάσος Ψύλλιας): Μπόνης, Φιλιππόπουλος, Γιούρκεβιτς, Παρμάκης (46' Λούτσος), Κατσούδας (16' λ.τρ. Παππούς), Σιατούνης (63' Καραμάνος), Κώτσης, Καραγκούνης, Φωτιάδης (46' Παπανικολάου), Μότσκα, Κουλούρης.

 

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35