social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

H Αθηναΐδα το ντέρμπι, 1-0 τον Αττικό

H Αθηναΐδα το ντέρμπι, 1-0 τον Αττικό

Το μεγάλο ντέρμπι της σημερινής (28/1) μέρας στη Β' ΕΠΣΑ... βάφτηκε μπλε!

Σε ένα δυνατό και αμφίρροπο παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο της «Αλεπότρυπας», η Αθηναΐδα λύγισε με 1-0 τον Αττικό και επέκτεινε το σερί της στις τέσσερις νίκες! Με αυτό τον αποτέλεσμα, μάλιστα, ανέβηκε στην κορυφή του 1ου ομίλου και αναμένει, πλέον, το ντέρμπι του αυριανού προγράμματος μεταξύ Δόξας Βύρωνος και Αστέρα Ζωγράφου για να δει αν θα παραμείνει εκεί!

Το παιχνίδι κρίθηκε χάρη σε ένα γκολ που σημείωσε στο 66ο λεπτό ο Βογατσάς με σουτ από κοντά, σε φάση διαρκείας μετά από εκτέλεση φάουλ του Φρατζέσκου (1-0). Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν, μάλιστα έφτασαν κοντά στην ισοφάριση, όμως γκολ δεν μπόρεσαν να βρουν και, μοιραία, γνώρισαν την ήττα.

Διαιτητές: Γκαϊτατζής, Καμπιώτης-Αθανασόπουλος

ΑΘΗΝΑΪΔΑ (Μάκης Ραφαηλίδης): Καββαδίας, Κοντής, Παρμάκης (54' Λούλο), Βογατσάς, Πράσσος, Κανδαλέπας, Φρατζέσκος, Τζουρμανάς, Λαζαρίδης (83' Βαγγελής), Μήτση (83' Μπαριάμι), Φίλος (61' Ρούσσης)

ΑΤΤΙΚΟΣ (Γιάννης Γεωργόπουλος): Καραμαλίγκας, Σωτηρίου (83' Λισγάρας), Καργιώτης, Χατζίτζε, Ματσαβέλας, Κοντόπουλος (46' Ντζέλιας), Χέλμης, Σούφλας, Δουληγέρης (66' Ναούμ), Γεωργαντής, Μπέλη.

 

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35