social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Διπλό σωτηρίας η Ελπίδα Αγ. Αναργύρων, 2-0 στο Ηράκλειο τον Ερμή

Διπλό σωτηρίας η Ελπίδα Αγ. Αναργύρων, 2-0 στο Ηράκλειο τον Ερμή

Μεγάλης σημασίας νίκη σε ένα κρίσιμο ματς πέτυχε η Ελπίδα Αγ. Αναργύρων και έκανε αποφασιστικό βήμα προς την επίτευξη του στόχου της σωτηρίας.

Η ομάδα των δυτικών προαστίων πέρασε νικηφόρα από το γήπεδο Ηρακλείου, όπου επικράτησε με 2-0 του τοπικού Ερμή, που συνεχίζει να βρίσκεται σε δύσκολη θέση, στον 3ο όμιλο της Β' ΕΠΣΑ.

Το παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο της Πρασίνου Λόφου σημαδεύτηκε από τον τραυματισμό του γκολκίπερ Τεννέ, ο οποίος υπέστη εξάρθρωση αγκώνα και διακομίστηκε στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο. Ο τραυματισμός σημειώθηκε στο 65ο λεπτό και το παιχνίδι διεκόπη σε εκείνο το σημείο για 15 λεπτά.

Κατά τα άλλα, οι πράσινοι έφτασαν στη νίκη, πετυχαίνοντας από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο. Στο 25' ο Λάνη άνοιξε το σκορ με κεφαλιά (0-1) και στο 58' ο Κουνάδης, επίσης με κεφαλιά, έγραψε το 0-2.

Διαιτητές: Δημητρακόπουλος, Αγγέλης-Τσομπανάκης

ΕΡΜΗΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ (Γιώργος Λιάπης): Τάρλας, Δούφης, Ουρούτσι, Γλατζίνας, Παππάς, Ζομπινίδης, Κακουλίδης (46' Καραΐνδρος), Βιδάκης (87' Κολονιώτης), Προμπονάς (93' Γκατζιώρας), Γεωργακόπουλος (46' Γιαννίκος), Παπαδόπουλος (46' Μπάρκουλας)

ΕΛΠΙΔΑ ΑΓ. ΑΝΑΡΓ. (Δήμος Τσιμιλιώτης): Τεννές (65' λ.τρ. Μάρκου), Κοτσίνης, Γιαμαρέλος, Κουνάδης, Παππάς, Σπυρόπουλος, Κίτσος (100' Ζούνα), Κασνέτσι (65' Μάρκου), Τσοχαντάρης, Λάνη, Ξενουνλλάρι (90' Μπάνη).

 

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35