social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Σπουδαία νίκη για την Τερψιθέα στο Περιστέρι, 2-0 επί του Ηρακλή!

Σπουδαία νίκη για την Τερψιθέα στο Περιστέρι, 2-0 επί του Ηρακλή!

Η Τερψιθέα φαίνεται ότι θα πουλήσει ακριβά το… τομάρι της στον 1ο όμιλο της Β’ ΕΠΣΑ.

Η ομάδα του Ανδρέα Μηλιά πήρε σπουδαίο «τρίποντο» στον Ήφαιστο επί του τοπικού Ηρακλή με 2-0 και έφθασε τους 17 πόντους στην 14η θέση, προσπερνώντας τον ΑΟΝΑ και μειώνοντας στους 8β. την απόσταση από τον σημερινό της αντίπαλο που είναι 12ος και μετρά αρνητικό σερί τριών ηττών (οι δυο με τον Γιάννη Γεωργόπουλο). Η πολύτιμη νίκη αφιερώθηκε στον έμπειρο τεχνικό, Ανδρέα Μηλιά που «έχασε» τον πατέρα του πρόσφατα ωστόσο έδωσε το παρών..

 

Ρεπορτάζ: Γιάννης Γραμματικός

 

Στο πρώτο ημίχρονο, οι δυο ομάδες είχαν από δυο καλές στιγμές. Το… κυρίως πιάτο ήταν στο δεύτερο 45λεπτο, με τον Πουρίκη να σκοράρει στο 52’ χάρη σε απευθείας εκτέλεση κόρνερ (!), όμως ο διαιτητής υπέδειξε επιθετικό φάουλ. Διαμαρτυρίες και στην… αντίπερα όχθη για δυο πιθανές παραβάσεις πέναλτι στην περιοχή του Ηρακλή στο 63’ και ιδιαίτερα στο 66’, αλλά δόθηκε συνέχεια. Στο 59’ ο Βαρδαραμάτος είχε σουτ στο δοκάρι και στο 65’ πήγε να αιφνιδιάσει τον Γκιουλή, όπως ο Πουρίκη.

 

Τελικά, η… μπίλια έκατσε στην Τερψιθέα που άνοιξε το σκορ στο 71’ με σουτ του Τσαβαλιά στη γωνία του Καλαμάρη έπειτα από συνεργασία με τον Κολτσίδα. Μοιραία οι γηπεδούχοι άνοιξαν τις γραμμές τους και στο 82’ ο Τριάντης έκλεψε από πλάγια θέση και βγήκε απέναντι από την εστία για να διαμορφώσει το τελικό 0-2! Οι φάσεις δεν σταμάτησαν εκεί, όμως το σκορ παρέμεινε.

 

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Στεργιώτης, Παγούνης-Παπαγεωργίου

 

ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΕΡ. (Γιάννης Γεωργόπουλος): Καλαμάρης, Χρυσοχόος (89’ Μαρίνος), Νίκος, Μήτρος Π., Σάσσαλος, Βασίλειου, Θεοδωρακόπουλος (58’ Λουκάς), Μήτρος Ν., Νίτας, Βαρδαραμάτος, Πουρίκη.

 

ΤΕΡΨΙΘΕΑ (Ανδρέας Μηλιάς-Μάριος Χόρος): Γκιουλής, Γραμματικόπουλος, Τσιρόπουλος, Κοντονάσιος, Ρήγας, Μήτσιος, Θερτσάι Μ. (71’ Τριάντης), Θερτσάι Αρμ., Πορταλιός, Τσαβαλιάς, Κολτσίδας (90+1’ Πετράτος).


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35