social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Αποφασιστική η Κορωνίδα, λύγισε την Ιεράπολη (2-1)

Αποφασιστική η Κορωνίδα, λύγισε την Ιεράπολη (2-1)

Σε έναν από τους «τελικούς» που έχει να δώσει στον… δρόμο προς τη σωτηρία, η Κορωνίδα στάθηκε στο ύψος της και πήρε πολύτιμο «τρίποντο».

Η ομάδα του Π. Πάτσιου λύγισε με 2-1 την Ιεράπολη, που από τη δική της πλευρά έχει… μπλέξει σε περιπέτειες. Μετά από ένα μετριότατο πρώτο ημίχρονο, στο οποίο οι φιλοξενούμενοι είχαν περισσότερη ενέργεια, οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα στο 52’, όταν μετά από σέντρα του Παπαδέλη ο Κοτόφ με πλασέ έγραψε το 1-0. Στο 72’ ο Σκέμπι αξιοποίησε πάσα του Παπαδάκη και αφού πρώτα κοντρόλαρε, ακολούθως σούταρε για το 2-0. Στο 82’ η Ιεράπολη μπήκε ξανά στο παιχνίδι με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Ανδρονιώτη (2-1) και παρότι πίεσε στον εναπομείναντα χρόνο, δεν μπόρεσε να βρει γκολ ισοφάρισης.
Διαιτητές: Χριστοδούλου, Μημίδης-Αγγελάκης
ΚΟΡΩΝΙΔΑ (Πάρης Πάτσιος): Κοτσάκης, Γιαννόγλου, Κορρές (46’ Σκέμπι), Σουαντζόγλου, Καράμπελας, Κουτσουβέλης, Παπαδέλης (87’ Μούκα), Μπρούμας (46’ Μαύρος), Παπαδάκης (72’ Καραγιάννης), Κοτόφ (79’ Ιακωβίδης), Τσελέντης
ΙΕΡΑΠΟΛΗ (Γιαννούλης Βέρρας): Μανωλίκας, Μακρής (62’ Μπιάζης), Διαμαντόπουλος, Γιαννούλης, Βιτουλαδίτης, Βέρρας (62’ Αλευράς), Χαρίτος, Γριμάνης, Καραγεώργος (81’ Ανδρονιώτης), Μπουρντούσου, Ασημακούλας.

 


Σχετικά άρθρα

«Έσπασε το ρόδι» η Άμιλλα Περιστερίου, 1-0 τον ΑΟΝΦ Άτταλο!

Στο τέλος η Δόξα Βύρωνος, 3-0 τη Θύελλα Περιστερίου

Το πρόγραμμα του σαββατοκύριακου στην ΕΠΣΑ (17/18-2-2024)

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35