social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Τεράστιο «διπλό» ο Αττικός με ήρωα τον Καραμαλίγκα, 1-0 τους Ίωνες στον Άλιμο!

Τεράστιο «διπλό» ο Αττικός με ήρωα τον Καραμαλίγκα, 1-0 τους Ίωνες στον Άλιμο!

Νίκη από εκείνες που οδηγούν σε επίτευξη στόχων πέτυχε σήμερα (6/4) το απόγευμα ο Αττικός, σε ένα ματς όπου... έσπασαν καρδιές στο γήπεδο Καλαμακίου!

Η ομάδα του Φ. Καζακόπουλου πέτυχε «χρυσό» τρίποντο με 1-0 απέναντι στους Ίωνες Αλίμου, με τον γκολκίπερ Καραμαλίγκα να αποκρούει πέναλτι λίγο πριν την εκπνοή και να εξελίσσεται σε μορφή του αγώνα! Έτσι, η ομάδα του κέντρου παραμένει στην κορυφή του 3ου ομίλου στο Πρωτάθλημα της Β' ΕΠΣΑ, ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων στα υπόλοιπα παιχνίδια.

Οι πράσινοι είχαν προηγηθεί μόλις πριν την ανάπαυλα, στο 45ο λεπτό, χάρη σε κεφαλιά του Κοτούλια μετά από εκτέλεση κόρνερ (0-1), σε μία φάση όπου οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν προς τον διαιτητή Μαχαίρα, υποστηρίζοντας πως υπήρξε επιθετικό φάουλ.

Σε ένα χρονικό σημείο στο οποίο φαινόταν πως ο Αττικός ήλεγχε το παιχνίδι, ο Φερρατσάκου κέρδισε πέναλτι από τον Καραμαλίγκα στο 90ο λεπτό και οι Ίωνες βρέθηκαν μία... ανάσα πριν την ισοφάριση! Ωστόσο, ο Δημόπουλος που εκτέλεσε την εσχάτη των ποινών νικήθηκε από τον αντίπαλο γκολκίπερ, ο οποίος κράτησε το 0-1! Στο 93ο λεπτό σημειώθηκε σύρραξη στον αγωνιστικό χώρο, με συνέπεια να υπάρξουν τέσσερις αποβολές, δύο από κάθε πλευρά. Συγκεκριμένα, αποβλήθηκαν με δεύτερη κίτρινη ο Νικήτας και με απευθείας κόκκινη ο Ευγενίδης από πλευράς Ιώνων, όπως επίσης ο Κορνελάτος με δεύτερη κίτρινη και ο Κοτούλιας με απευθείας κόκκινη από εκείνη του Αττικού.

Διαιτητές: Μαχαίρας, Κολλιάκος-Γκούντας

ΙΩΝΕΣ ΑΛΙΜΟΥ (Αντώνης Σκουμπουρδής): Τζιβελέκης, Νικήτας, Κανάκης, Ευγενίδης, Παπαδόπουλος (82' Ρωμανίδης), Δημόπουλος, Ποιμενίδης, Χατζηανόγλου, Φερρατσάκου, Δημητρακόπουλος, Γκλεζάκος (67' Λαζάρου)

ΑΤΤΙΚΟΣ (Φώντας Καζακόπουλος): Καραμαλίγκας, Σωτηρίου, Λίκα, Χιονάς, Κοτούλιας, Σινανάι (58' Γεωργαντής), Χέλμης, Πουλέρι (78' Ρεστζόβ), Γκιόλας (78' Μπαξεβανάκης), Ζευκιλής, Κοντόπουλος (60' Κορνελάτος).

 


Σχετικά άρθρα

Τζεβελέκος στα Πετράλωνα

Μαντζούνης: Αν έχουμε αυτή την εικόνα, στο τέλος θα τα καταφέρουμε

Άπόλλων Αθηνών Δάφνη - Ήφαιστος Περιστερίου 2-0 [highlights]

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35