social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Στα μπαράζ για την άνοδο η ΑΕ Περιστερίου (1-0 τον Θρίαμβο Αθηνών)

Στα μπαράζ για την άνοδο η ΑΕ Περιστερίου (1-0 τον Θρίαμβο Αθηνών)

Η ολοκλήρωση του Πρωταθλήματος στον 3ο όμιλο της Γ' ΕΠΣΑ βρίσκει την ΑΕ Περιστερίου να ετοιμάζεται για τη διεκδίκηση της επανόδου στη Β' Κατηγορία!

Η ομάδα των δυτικών προαστίων κατέλαβε τη 2η θέση, πίσω από την πρωταθλήτρια ΑΕ Μεταμόρφωσης, και θα υποδεχθεί τον Αριόνα σε ενενηντάλεπτο αγώνα «τελικό» για το δεύτερο εισιτήριο, έχοντας και το πλεονέκτημα της ισοπαλίας, εκτός από εκείνο της έδρας.

Στο πλαίσιο της 22ης και τελευταίας αγωνιστικής η Ένωση υποδέχθηκε στο γήπεδο Ηφαίστου τον μαχητικό Θρίαμβο Αθηνών, του οποίου επιβλήθηκε με 1-0 χάρη σε γκολ που πέτυχε ο Μητρόπουλος με σουτ στο 88ο λεπτό! Η λήξη της αναμέτρησης βρήκε ποδοσφαιριστές στον αγωνιστικό χώρο και φιλάθλους στην εξέδρα να πανηγυρίζουν για τη νίκη και την κατάκτηση της 2ης θέσης, με το... πάρτι να μεταφέρεται στα «πορτοκαλί» αποδυτήρια!

Διαιτητές: Φωτάκος, Στεφανοπούλου-Μπαζακούλας

ΑΕ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Σπύρος Νταλαγεώργος): Στρατηγαρέας, Δημάκης (70' Μητρόπουλος), Πρεβαζιάνος, Μπουσδούκος, Κυριακίδης (46' Αμανατίδης), Παυλίδης, Μαντζιώρης (92' Κατσούλας), Καλογήρου, Χρυσαφίδης (57' Βραχάτης), Στασινός, Σκόδρας (46' Νάστος)

ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΑΘΗΝΩΝ (Δημήτρης Παπουτσόγλου): Κοτζάρ, Βενετσάνος, Κωνσταντινίδης (57' Χιμολλάρι), Πατσανιάν (57' Πίτσικος), Πιλάτης, Νταούλης, Βάσος, Κονδύλης, Αηδόνης (46' Κορώνης), Ρότσκας, Καλαντζής.

 


Σχετικά άρθρα

Διπλή επιβεβαίωση με Μαρούση και Ρεντζέπη στον Άγιαξ Ταύρου!

ΑΕ Χαλανδρίου - Διάνα Ηλιούπολης 0-2 [highlights]

Κύπελλο ΕΠΣΑ: Οι ομάδες που προκρίθηκαν στα προημιτελικά!

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35