social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Μόνος στην κορυφή ο Αττικός με «διπλό» στο Γαλάτσι (0-2)

Μόνος στην κορυφή ο Αττικός με «διπλό» στο Γαλάτσι (0-2)

Τέσσερις «στροφές» πριν το φινάλε στην κούρσα τίτλου στον 3ο όμιλο του Πρωταθλήματος της Β' ΕΠΣΑ, ο Αττικός απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής και «ονειρεύεται» την άνοδό του στα «σαλόνια» του αθηναϊκού ποδοσφαίρου!

Η ομάδα του Φ. Καζακόπουλου πέρασε νικηφόρα από το δημοτικό στάδιο Γαλατσίου, επιβλήθηκε με 2-0 του τοπικού ΠΑΣ και ανέβηκε στο +3 από τις υπόλοιπες διεκδικήτριες ομάδες του ομίλου.

Οι φιλοξενούμενοι ευτύχησαν να προηγηθούν μόλις στο 5ο λεπτό, όταν ο Ζευκιλής σκόραρε με σουτ για το 0-1. Στο 15ο λεπτό οι γηπεδούχοι «φώναξαν» για πέναλτι σε μαρκάρισμα που δέχθηκε ο Γεωργαντώνης στην αντίπαλη περιοχή, όμως ο διαιτητής Μαράνος διέταξε να συνεχιστεί το παιχνίδι, προκαλώντας θύελλα αντιδράσεων. Στο 32' ο Πουλέρι εκμεταλλεύτηκε λάθος στην άμυνα, ντρίμπλαρε και τον Θεοφανίδη και με πλασέ έγραψε το 0-2. Στη συνέχεια, οι πράσινοι διαχειρίστηκαν με επιτυχία το παιχνίδι και έφτασαν στο πολυπόθητο «τρίποντο».

Διαιτητές: Μαράνος, Πάσκος-Τζέλος

ΠΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙ (Αλβέρτος Παπαδάκης): Θεοφανίδης, Π. Μπατζελής, Νταβαρίνος, Ζαγκουντίνος, Δουδουμόπουλος, Ντούνης, Θεοδωρακάτος (86' Ντρογγούλης), Μπαϊράμι (46' Νάτσινας), Κ. Μπατζελής (46' Γράβας), Γεωργαντώνης, Τσεπάς (75' Παλάσκας)

ΑΤΤΙΚΟΣ (Φόντας Καζακόπουλος): Καραμαλίγκας, Σωτηρίου, Λίκα, Χιονάς, Πουλέρι, Κοντόπουλος (70' Κράμπι), Χέλμης, Ζευκιλής, Γκιόλας (60' Κορνελάτος), Ρεστζόβ (80' Κατσίκης), Γεωργαντής (60' Σινανάι).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35