social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Καθαρίζει» με τη σωτηρία ο Άρης Χολαργού, 4-2 εκτός τον Άτταλο

«Καθαρίζει» με τη σωτηρία ο Άρης Χολαργού, 4-2 εκτός τον Άτταλο

Λίγη διαδρομή έμεινε ακόμη για να διανύσει ο Άρης Χολαργού, προκειμένου να φτάσει στην εξασφάλιση της παραμονής του στη Β' ΕΠΣΑ.

Η ομάδα του Ν. Λιβαθινού πρόσθεσε άλλο ένα «τρίποντο» στο ενεργητικό της, καθώς επικράτησε με 4-2 του Άτταλου Ν. Φιλαδέλφειας στο γήπεδο Κ. Αχαρνών.

Οι κιτρινόμαυροι άργησαν να ανοίξουν το σκορ, καθώς έφτασαν στο 0-1 στο 40' με σουτ του Κωνσταντινίδη, όμως δύο λεπτά μετά (42') πέτυχαν και δεύτερο γκολ, αυτή τη φορά με πλασέ του Ξύδη (0-2). Στο 56' ο Μαρούσος μείωσε με κοντινό πλασέ (1-2), για να ακολουθήσουν άλλα δύο γκολ από πλευράς Άρη. Στο 58' ο Ξύδης με σουτ σημείωσε το 1-3 και στο 81' ο Ναστούλης με κεφαλιά πέτυχε το 1-4. Στο 84' ο Τσιαπραΐλης διαμόρφωσε με σουτ το τελικό 2-4.

Διαιτητές: Καπετανάκης, Κατώνης-Μεντζελόπουλος

ΑΟΝΦ ΑΤΤΑΛΟΣ (Βασίλης Δουλγεράκης): Πασαπνόης, Κορλιές, Λουκιδέλης, Γυφτάκης, Κωστούλας (61' Φουσέκας), Χατζηδημητρίου (71' Λιμάι), Σουλταμπαλόγλου (46' Κουτσόπουλος), Σταθάς (87' Κωστόπουλος), Μαρούσος, Τσιαπραΐλης, Γκελμπέσης

ΑΡΗΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ (Νίκος Λιβαθινός): Κουλλόλι, Γκιάτης (46' Ναστούλης), Μπορτσέφσκι, Καλαβρυτινός, Τσίρος, Δ. Μαρκάκης, Ζ. Μαρκάκης (61' Μωραΐτης), Ξύδης, Κεκλίκογλου (69' Φεϊζίδης), Κωνσταντινίδης, Κασνέτσι (69' Κατσαρός).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35