social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Βουλιάζει» ο ΑΟΝ Αργυρούπολης, παλεύει ο Αστέρας Εξαρχείων (1-1)

«Βουλιάζει» ο ΑΟΝ Αργυρούπολης, παλεύει ο Αστέρας Εξαρχείων (1-1)

Καταδικαστική ήταν για τον ΑΟΝ Αργυρούπολης το ισόπαλο 1-1 στην αναμέτρηση με τον Αστέρα Εξαρχείων για την 27η αγωνιστική.

Οι κυανόλευκοι έμειναν «βυθισμένοι» στην προτελευταία θέση της κατάταξης στον 1ο όμιλο της Β' ΕΠΣΑ και, πλέον, δύσκολα θα αντιστρέψουν την κατάσταση τρεις αγωνιστικές πριν το φινάλε. Από την άλλη, παλεύει ο Αστέρας για τη σωτηρία και εξακολουθεί να κρατά την τύχη του στα χέρια του.

Μετά από ένα άκαρπο πρώτο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι πήραν το προβάδισμα στο 48ο λεπτό χάρη σε γκολ που πέτυχε ο Κατσούδας με σουτ (0-1). Η ομάδα των Εξαρχείων είχε πολλές και σημαντικές ευκαιρίες για δεύτερο γκολ, κάτι που δεν συνέβη. Αντιθέτως, δέχθηκε την ισοφάριση στο 78' έπειτα από γκολ που πέτυχε ο Μπιρτσάι με κεφαλιά (1-1).

Παρότι ο Αστέρας ήταν η ομάδα που δημιουργούσε ευκαιρίες, ο ΑΟΝΑ είχε την τεράστια ευκαιρία για να πάρει το «τρίποντο» στις καθυστερήσεις, όμως η αντίδραση του γκολκίπερ Μπόνη αποδείχθηκε σωτήρια.

Διιαιτητές: Τσατσούλης, Μητροφάνης-Γαλάνης

ΑΟΝ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ (Δημήτρης Μπουγάς): Κατράνας, Νταλλής, Λαγανάς, Δρακούλης, Μπιρτσάι, Μπαξεβάνης, Κυργοτάσης, Μαρούντας (46' Φασούλας), Σούλας, Ρούσσος, Μιχαηλίδης

ΑΣΤΕΡΑΣ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ (Τάσος Ψύλλιας): Μπόνης, Σταθόπουλος, Γιούρκεβιτς, Φαρμάκης (60' Καραμάνος), Κατσούδας, Λούτσος (46' Διαμαντίδης), Βασιλακόπουλος (70' Κουλούρης), Καραγκούνης, Σιατούνης (60' Παππούς), Παπανικολάου, Φωτιάδης.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35