social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Κυριακουλέας: Δεν φτάνει μόνο να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο

Κυριακουλέας: Δεν φτάνει μόνο να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο

Στην αναγκαιότητα της κατάκτησης βαθμών εστίασε ο Παύλος Κυριακουλέας, σχολιάζοντας την προσπάθεια που κάνει η ομάδα του στον 3ο όμιλο της Α' ΕΠΣΑ.

Ενόψει του αυριανού (16/10) αγώνα στο Καματερό, ο έμπειρος προπονητής σημείωσε ότι το Παλαιό Φάληρο πρέπει να αρχίσει να μετουσιώνει τις καλές του εμφανίσεις, ώστε να συγκεντρώσει τους βαθμούς που θα φέρουν την επίτευξη του στόχου της σωτηρίας. «Για εμάς το φετινό πρωτάθλημα έχει 18... τελικούς! Ένας από αυτούς, είναι και ο αυριανός στο Καματερό. Προερχόμαστε από δύο παιχνίδια που πήγαμε καλά, αλλά στα οποία δεν πήραμε θετικό αποτέλεσμα. Χρειαζόμαστε οπωσδήποτε βαθμούς! Δεν φτάνει μόνο να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο» υπογράμμισε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Τις τελευταίες μέρες είχαμε κάποια προβλήματα από τις καιρικές συνθήκες. Δεν προετοιμαστήκαμε καταλλήλως, γιατί ήταν κλειστό το γήπεδο μας δύο μέρες. Ωστόσο, τα παιδιά έχουν καταλάβει πόσο σημαντικό είναι να αρχίσουμε να παίρνουμε βαθμούς».

Στα καθαρά αγωνιστικά, τραυματίες είναι και δεν υπολογίζονται ο τερματοφύλακας Μωραΐτης και ο ακραίος επιθετικός Ανδρέου, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή για τον δεξιοπόδαρο ακραίο αμυντικό Καψιώτη και τον δεξιοπόδαρο μεσοεπιθετικό Μακρυγιάννη. Αμφότεροι χτύπησαν στο τελευταίο παιχνίδι, με αντίπαλο τον Άρη Πετρούπολης.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35