social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Άγιος... Φάρος έσωσε τη Διάνα στο Χαϊδάρι (1-1)

Άγιος... Φάρος έσωσε τη Διάνα στο Χαϊδάρι (1-1)

Δεν ανέδειξε νικητή το μεγάλο ντέρμπι του 4ου ομίλου της Α' ΕΠΣΑ αφού Χαϊδάρι και Διάνα έμειναν στο 1-1.

Οι γηπεδούχοι πάλεψαν αρκετά το ματς προκειμένου να φτάσουν στην πρώτη τους νίκη, ήταν καλύτεροι στο α' ημίχρονο ωστόσο  η Διάνα χτύπησε στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 4' των καθυστερήσεων ισοφαρίζοντας με τον Χρήστο Φάρο.

Το ματς είχε καλό ρυθμό, με τους φιλοξενούμενους να έχουν παράπονα για τη διαιτησία. Κάτι ανάλογο συμβαίνει και με τους γηπεδούχους.

Στο 7' ο Παληγεώργος βρέθηκε ανενόχλητος στην καρδιά της άμυνας της Διάνας και με κεφαλιά έκανε το 1-0.

Στο 28' ο Φάρος έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή όμως ο Σκυριώτης έδιωξε, ενώ στη συνέχεια οι προσπάθειες του Κετσετζόγλου δεν βρήκαν στόχο.

Στο β' μέρος η Διάνα μπήκε δυνατά και στο 48' απώλεσε σημαντικά ευκαιρία. Ο Κατσίκιας εκτέλεσε το φάουλ και βρήκε τον Μπαρδάκη στο δεύτερο δοκάρι που ήταν αμαρκάριστος όμως η κεφλαιά του κατέληξε στην αγκαλιά του Σκυριώτη.

Στο 51' οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα όταν ακυρώθηκε γκολ του Κετσετζόγλου με κεφαλιά ως οφσάιντ.

Λίγο αργότερα ποδοσφαιριστής της Διάνας έκανε το σουτ, η μπάλα βρήκε σε παίκτη του Χαϊδαρίου με τους φιλοξενούμενους να ζητούν χέρι έντονα από τον διαιτητή Κατοίκο.

Κι ενώ όλα έδειχναν ότι το 1-0 θα ήταν το τελικό αποτέλεσμα, ο Χρήστος Φάρος είχε διαφορετική άποψη.

Με μια αριστουργηματική εκτέλεση φάουλ άφησε στήλη άλατος το νεαρό Γκεζεμπόγλου και έκανε το τελικό 1-1.

ΑΟ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ (Γιάννης Χλωρός) Σκυριώτης (70' λ.τρ. Γκεζεμπογλου), Αντωνόπουλος, Ζίζηλας, Καμπεράι, Τσιούλος, Τύρπος, Αποστολόπουλος, Παληγεώργος (87' Μακρής), Τσαγιάννης (70' Τζωρτζίνης), Γιαννακόπουλος, Καλογερόπουλος (42' Ζαχαρίου).

ΔΙΑΝΑ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ (Γιώργος Τσαμόπουλος) Φουτράκης, Δάρρας, Ποντικάκος (80' Νίκολι), Γιαννουλάκης, Μπακογιάννης, Μπαρδάκης, Χάλος (70' Δωματιώτης), Φάρος, Λεοντίου (46' Κατσίκιας), Καζάκος, Κετσετζόγλου.


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35