social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Μαντζούνης: Νίκη που μας δίνει ώθηση

Μαντζούνης: Νίκη που μας δίνει ώθηση

Κάθε λόγο να αισθάνεται ικανοποιημένος είχε ο Αλέξης Μαντζούνης μετά το τέλος του αγώνα με τον Απόλλωνα Χαλανδρίου, που βρήκε την ομάδα του νικήτρια (1-0).

Ο τεχνικός των Μελισσίων σημείωσε, μάλιστα, πως μετά από αυτή τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη, οι πράσινοι πάνε στο παιχνίδι του Σαββάτου (23/10) με την Ελπίδα στους Αγ. Αναργύρους με περισσότερη όρεξη και ώθηση. «Παίξαμε με μία νεανική ομάδα που έχει πολλά χρόνια την ίδια φιλοσοφία, με νέα παιδιά και τον ίδιο προπονητή. Θεωρώ πως ήμασταν καλύτεροι στις λεπτομέρειες και δίκαια πήραμε τη νίκη, όπως αποτυπώνεται και στο σκορ. Αυτή η δεύτερη συνεχόμενη νίκη, μας δίνει όρεξη και ώθηση για περισσότερη δουλειά» σχολίασε αρχικά και πρόσθεσε: «Μας περιμένει ένα δύσκολο ματς σε μία δύσκολη έδρα, απέναντι σε μία ομάδα που όχι μόνο έχει κάνει το απόλυτο μέχρι στιγμής, αλλά δεν έχει δεχθεί ούτε γκολ! Πηγαίνουμε με μεγάλη προσμονή και με την ευχή να γίνει ένα πολύ ωραίο παιχνίδι».

Λίγο πριν το τέλος της επικοινωνίας που είχε το Soccerlive μαζί του, ο Αλ. Μαντζούνης αποθέωσε τον Απόλλωνα Χαλανδρίου και τον προπονητή του, Χρήστο Βλάχο, ορμώμενος τόσο από την εν γένει παρουσία των κυανόλευκων στα αθηναϊκά γήπεδα όσο και από τα καλά λόγια του συναδέλφου του μετά την κυριακάτικη αναμέτρηση. «Θέλω να ευχαριστήσω δημόσια, τόσο προσωπικά όσο και ως Μελίσσια, τον Χρήστο τον Βλάχο για τα καλά του λόγια για την ομάδα μας. Η αναγνώριση από έναν τέτοιο προπονητή, με ήθος και προσωπικότητα, αναδεικνύει ακόμα περισσότερο τη νίκη μας. Εύχομαι καλή συνέχεια στην ομάδα του Απόλλωνα. Είναι μία ομάδα με πολλή τακτική, που χαίρεσαι να παίζεις αντίπαλος» σχολίασε χαρακτηριστικά.

 


Σχετικά άρθρα

«Όρθιος» στα πέναλτι (4-3) ο Ολυμπιακός Λιοσίων, υποβιβάστηκε ο Απόλλων Χαλανδρίου!

Τέλος εποχής: Αποχωρεί ο Βλάχος από τον Απόλλωνα Χαλανδρίου!

Πρόκριση με ανατροπή ο Αθηναϊκός στα Μελίσσια (1-2)

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35