social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Από ημίωρο ο Πανερυθραϊκός, 2-0 τον Βύρωνα

Από ημίωρο ο Πανερυθραϊκός, 2-0 τον Βύρωνα

Στο πρώτο ημίωρο κρίθηκε το παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο της Ν. Ερυθραίας, όπου ο Πανερυθραϊκός επέστρεψε στις νίκες, καταβάλλοντας με 2-0 τον Βύρωνα για την 5η αγωνιστική του 3ου ομίλου.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 15ο λεπτό με σουτ του Απειρανθίτη (1-0), ο Τζαφάι απέκρουσε πέναλτι του Ζαφείρη στο 22ο λεπτό, διαφυλάσσοντας το προβάδισμα της ομάδας του και ο Τσιπάς με κεφαλιά αξιοποίησε τη σέντρα του Αραμπατζή, γράφοντας το 2-0 που έμελλε να είναι το τελικό αποτέλεσμα. Ο Πανερυθραϊκός πέτυχε την τρίτη του νίκη, ισάριθμη σε εντός έδρας υποχρεώσεις. Από την άλλη, ο Βύρωνας υπέστη την πρώτη του ήττα στο φετινό πρωτάθλημα.

Διαιτητές: Τσουκαλάς, Νυδριώτης-Τζέλος

ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ (Στέλιος Μουντανάρης): Τζαφάι, Σουμελίδης, Τσορτανίδης (89' Γλυνός), Αντωνόπουλος, Βαρκαρώτας, Μιχαλόπουλος (46' Κουβαράς), Λούκας, Απειρανθίτης, Τσιπάς (75' Κουτσούμπας), Καφετζής (75' Λιάσκος), Αραμπατζής (86' Γκριτζάς)

ΑΟ ΒΥΡΩΝ (Ανδρέας Μηλιάς): Κουβέλης, Κυρμάζογλου, Καραμπάς, Κουμπαρούλης, Καλαντζής (46' Δημάκης), Αναστασίου, Ζαφείρης, Ασπιώτης (73' Ζιάκας), Καινούργιος (57' Δουμανάς), Τσαβαλιάς, Ιωακειμίδης.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35