social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Άλλος Άγιαξ μετά το 60’, 3-0 τη Δόξα Βύρωνος με… show Παπανδρέου!

Άλλος Άγιαξ μετά το 60’, 3-0 τη Δόξα Βύρωνος με… show Παπανδρέου!

Με τον Μπάμπη Παπανδρέου σε ρόλο… game changer, ο Άγιαξ Ταύρου επικράτησε με 3-0 της Δόξας Βύρωνος στο «Χάρης Παυλίδης» για την 7η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Α’ ΕΠΣΑ. Ετσι, έφθασε τους 13 βαθμούς στην 3η θέση και «βύθισε» στην εσωστρέφεια τους Βυρωνιώτες που έπεσαν στην 7η θέση με 7 πόντους, αναζητώντας ένα «ηλεκτροσόκ» μετά και τον αποκλεισμό με 5-2 από τα Μελίσσια για το κύπελλο.


ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ
Οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν δυο πέναλτι στο πρώτο μέρος, κυρίως στο 25’ για χέρι μετά από σουτ του Παρασκευόπουλου. Στο 43’ έχασαν μεγάλη διπλή ευκαιρία με το σουτ του Στατήρη να διώχνει ο Ηρακλής και στη συνέχεια έβαλε τα ακροδάχτυλα σε πλασέ του Σκούρα, κρατώντας το 0-0 στα 45’.

Η ομάδα του Γιάννη Κουσάνα συνέχισε δυνατά και στο 54’ ο Χαλβατζής αστόχησε από πλεονεκτική θέση (άουτ). Η είσοδος των Παπανδρέου-Θαναηλάκη έκανε πιο επιθετικούς τους γηπεδούχους και μετά το 60’ ανέτρεψαν τα δεδομένα. Συγκεκριμένα στο 66’, ο Μαρούσης βρήκε με μακρινή μπαλιά τον Θαναηλάκη, εκείνος πάσαρε στον Παπανδρέου και με την «κυανόλευκη» άμυνα να κολλάει, αυτός έγραψε το 1-0.

Στο 74’ ο Μεϊμάρογλου ανέτρεψε τον Παπανδρέου, με τον ρέφερι Νικολάου να δίνει αμέσως το πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο Στρέφη για το 2-0. Με τη σέντρα, οι παίκτες του Γιάννη Γαζή έκλεψαν και ο Γκαρδιακός τελείωσε όμορφα τη φάση για το 3-0 με τον Παπανδρέου να δίνει και ασίστ στον Ταύρο σε ένα ιδιαίτερο ματς.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Νικολάου Σ., Νιδριώτης Ι. - Σταυρόγλου Δ.

ΑΓΙΑΞ ΤΑΥΡΟΥ (Ιωάννης Γαζής): Ηρακλής Αλ., Χασιώτης, Στρέφη, Ηρακλής Ανδ., Μαρούσης, Σέχου Χ., Ερμάλ (46’ Παπανδρέου), Βλάμης (76’ Αρβανίτης), Σέχου Σ. (46’ Θαναηλάκης), Γκοτσούλας (79’ Μπαρμπαλιάς), Γκαρδιακός (79’ Σωτηρόπουλος).

ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΟΣ (Ιωάννης Κουσάνας): Μεϊμάρογλου, Νατσιόπουλος (73’ Κίλιας), Στάθης (73’ Μαρίνης), Ρωμανός, Βλαχάς, Χαλβατζής, Στατήρης, Τσαούρδας (67’ Φυρίγος), Σκούρας, Ζευκιλής, Παρασκευόπουλος (54’ Νικόλας)


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35