social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Διάνα Ηλιούπολης: Γιάννης Κουσάνας ο νέος καπετάνιος της!

Διάνα Ηλιούπολης: Γιάννης Κουσάνας ο νέος καπετάνιος της!

Στο πρόσωπο του Γιάννη Κουσάνα η διοίκηση της Διάνας Ηλιούπολης βρήκε τον αντικαταστάτη του Γιώργου Τσαμόπουλου στην τεχνική ηγεσία.

Μετά την αποχώρηση του κ. Τσαμόπουλου λίγες ώρες πριν το ντέρμπι με το Χαλάνδρι, οι άνθρωποι των "κυανέρυθρων" ήθελαν να αναζητήσουν την καλύτερη δυνατή επιλογή και φρόντισαν να επιλέξουν έναν σπουδαίο προπονητή που έχει τη γνώση της κατηγορίας. 

Άλλωστε, η λέξη πρωταθλητισμός είναι ταυτόσημη με τον κ. Κουσάνα καθώς σε όποια ομάδα έχει εργαστεί, έχει φροντίσει με τη δουλειά του να αποδείξει ότι δεν συμβιβάζεται με κάτι λιγότερο από την πρώτη θέση. 

Προηγούμενος σταθμός της καριέρας του ήταν η ομάδα της Δόξας Βύρωνος ενώ μεγάλη και σημαντική πορεία διέγραψε με τον Χολαργό όπου είχε κατορθώσει να δημιουργήσει ένα σύνολο που έκανε πρωταθλητισμό στην Α' ΕΠΣΑ τα τελευταία χρόνια.

Παράλληλα έχει εργαστεί στους πάγκους των Θρίαμβου Αθηνών, ΠΑΟ Ρουφ και Τραχώνων. 

Μάλιστα πέρυσι που διακόπηκε το πρωτάθλημα λόγω covid ο κ. Κουσάνας είχε κατορθώσει να έχει την Δόξα Βύρωνος στην 2η θέση με 17 βαθμούς 2 λιγότερους από τους Τράχωνες.

Δείτε τη βαθμολογία

VATHM.jpg

Η ανακοίνωση της ομάδας 

Ο Γιάννης Κουσάνας είναι ο νέος προπονητής του ΑΟ ΔΙΑΝΑ!

Ο έμπειρος τεχνικός με επιτυχημένη θητεία σε Τράχωνες, Θρίαμβο, ΠΑΟ Ρουφ, Χολαργό και Δόξα Βύρωνα, αναλαμβάνει την ομάδα μας μέχρι το τέλος της σεζόν.

Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια της ΔΙΑΝΑ, του ευχόμαστε υγεία και πολλές αγωνιστικές επιτυχίες!


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35