social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Κουνάδης: Ανταγωνιστικοί κόντρα στον Άρη Πετρούπολης

Κουνάδης: Ανταγωνιστικοί κόντρα στον Άρη Πετρούπολης

Τη δική του άποψη για την εικόνα που παρουσίασε η ομάδα του στο ματς Κυπέλλου με τον Αθηναϊκό εξέφρασε ο προπονητής της Αγίας Ελεούσας, Νίκος Κουνάδης.

Παρά τον αποκλεισμό, ο νεαρός και ικανότατος προπονητής τόνισε: ''Ήταν ένα παιχνίδι το οποίο έπρεπε να το παίξουμε λόγω υποχρεώσεων. Αυτή την εβδομάδα έχουμε κάποια προβλήματα οσον αφορά την απαρτία του έμψυχου δυναμικού και λόγω τραυματισμών και γενικότερων γραφειοκρατικών λόγων. Προσπαθήσαμε στο α' ημίχρονο και νομίζω ότι είχαμε θετική εικόνα. Όμως η έλλειψη βάθους στην επανάληψη και η έλλειψη λύσεων ανάγκασε την ομάδα να μην έχει την ίδια ένταση με αποτέλεσμα να χάσουμε από μια ομάδα που στο β' μέρος ήταν ανώτερη''.

Για το ματς με τον Άρη ο κόουτς της ιστορικής ομάδας δήλωσε

''Εχουμε δύσκολη παιχνίδι μπροστά μας και γενικότερα δύσκολο πρόγραμμα. Θα μας λείψουν και κάποιοι παίκτες που είναι πολύτιμοι για εμάς. Πιστεύω ότι σιγά-σιγά θα επιστρέψουν κάποια παιδιά και θα είμαστε ανταγωνιστικοί. Θα παίξουμε με τη νίκη όπως παίζουμε σε κάθε ματς''.

Για τον αγώνα με τον Άρη Πετρούπολης αμφίβολη θεωρείται η συμμετοχή των Μαζμανίδη, Γιαννόπουλου, Μαθιούδη, Κουτσαγγέλη, Γιοσμίν και Γκαρδιασκού.

Εκτός μάχης έχουν τεθεί οι Μανωλικας και Διαμαντίδης. 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35