social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Έκοψε την πίτα της η Μεταμόρφωση [pics]

Έκοψε την πίτα της η Μεταμόρφωση [pics]

Έκοψε την πίτα της η Μεταμόρφωση με το δελτίο τύπου της ομάδας να αναφέρει τα εξής

Σε μια πολύ όμορφη εκδήλωση που έλαβε χώρο στην καφετέρια «Coyio” η Α.Ε.Μ έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της για όλα τα τμήματα του Συλλόγου.
Πολύ μεγάλη η προσέλευση όλων για ακόμα μια φορά μετά από απουσία σχεδόν 2 χρόνων λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών που επικρατούσαν λόγω της πανδημίας.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος της πόλης μας κ.Σαραούδας,οι αντιδήμαρχοι κ.Αντωνοπούλου,κ.Μπάλτας,κ.Σαριδάκης,οι επικεφαλής των παρατάξεων κ.Χρονόπουλος,κ.Μακρίδης,κ.Πεπαρίδης,κ.Δελής,οι δημοτικοί σύμβουλοι κ.Τσίκνας,κ.Ζυγούνας,κ.Πατέλη,κ.Σφυρής,κ.Παπαδόπουλος,κ.Κολοβός,κ.Γεροστάθης,κ.Βάγγερ,κ.Καλαντζή,μέλη των δημοτικών παρατάξεων κ.Νιάρχος,κ.Λιζάρδος,κ.Ψαλτάς τους οποίους και ευχαριστούμε θερμά.
«Πρωταγωνιστές» της εκδήλωσης φυσικά οι μικροί μας αθλητές με τους πιο τυχερούς να απολαμβάνουν τα δώρα τους κερδίζοντας το φλουρί και παράλληλα ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους γονείς των μικρών μας αθλητών!
Σύσσωμο το Δ.Σ της Α.Ε.Μ θέλει να ευχαριστήσει θερμά τον ιδιοκτήτη και το προσωπικό της καφετέριας για την άψογη φιλοξενία καθώς και όλους τους χορηγούς που για ακόμα μια χρόνια στέκονται έμπρακτα στο πλάι μας και στηρίζουν κάθε προσπάθεια μας:


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35