social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Μαργαρίτης: Να αποδώσουμε σαν Φοίνικας Περιστερίου ελκυστικό ποδόσφαιρο

Μαργαρίτης: Να αποδώσουμε σαν Φοίνικας Περιστερίου ελκυστικό ποδόσφαιρο

Να αποδώσει καλό ποδόσφαιρο και να τερματίσει όσο το δυνατόν πιο ψηλά στην κατάταξη θα επιδιώξει ο Φοίνικας Περιστερίου.

Αυτό ειπώθηκε κιόλας δια στόματος Αλέξη Μαργαρίτη, με τον ικανότατο διοικητικό παράγοντα να διατηρεί χαμηλούς τόνους στις δηλώσεις που παραχώρησε.

Ο ίδιος στάθηκε στον προγραμματισμό που έχει κάνει η ομάδα των δυτικών προαστίων καθώς και στο σκοπό της για τη νέα χρονιά.

Ο γνωστός παράγοντας σχολίασε

"Ο προγραμματισμός πάει αρκετά καλα. Έχει παραμείνει το μεγαλύτερο μέρος του βασικού κορμού και αυτό μας χαροποιεί ιδιαίτερα. Πλην του Μώτου που αποχώρησε οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές έχουν παραμείνει στο ρόστερ. Έχουν γίνει παράλληλα κάποιες προσθήκες από το εφηβικό τμήμα που πιστεύουμε πολύ στις δυνατότητες τους. Όσον αφορά τις μεταγραφικές προσθήκες έχουν γίνει 4 κινήσεις και θα κάνουμε ακόμη δυο μεταγραφές προκειμένου να εμφανιστούμε ακόμη περισσότερο ανταγωνιστικοί".

Για το στόχο της ομάδας είπε

"Στόχος της ομάδας μας αποτελει να αποδώσουμε καλό ποδόσφαιρο ώστε να φέρουμε και περισσότερο κόσμο στο γήπεδο. Εμείς θα βρισκόμαστε στο πλευρό του ποδοσφαιρικού τμήματος καθ' όλη τη διάρκεια της σεζόν όπως κάναμε και τα τελευταία χρόνια. Τώρα να πούμε ότι σκοπεύουμε στο πρωτάθλημα ή στην παραμονή είναι λίγο κάπως. Θα κοιτάξουμε κάθε εβδομάδα τι έχουμε καταφέρει και μετά θα δουμε που θα φτάσουμε'.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35